Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... А мені подобається . Красиві сердечка . Мило ....
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Так нема за шо судити...)І вчитеся ви як бачу наполеглево
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Це - оригінальне фото А це - фотошопська його версія
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Львівськими провулками... 1. Створюємо два однакових слоя. 2. Збалансовуємо освітлення. Сепія. 3. Для нижнього слоя злегка використано Blur Low Pass. 4. Верхньому слою частково надаємо прозорості, окрім центру композиції. 5. Об'єднуємо все разом і виконуємо темну рамку товщиною 3px. P.S. Робота виконувалась в Corel Photo-Paint
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... А ось ці фото зроблені цілком аналогічним методом , але в Фотошопі Подібног єфекту можна досягти і "апаратним" методом, застосовуючи об"єктив- монокль ( одна лінза) або спеціальний софт-об"єктив .
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Stenley. Оцього пунктику, як на мене, бракує. Грамульку акцентованого різкого я б залишив. Нє?
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Так, цілковито погоджуюсь, особливо щодо першої фотографії - очі в різкості - це акцент, обовязково! Також можна трішки в різкості залишити елементи волосся ближнього плану. Успіхів!
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... хтось може забацати фото в фотошопі - зробити з нього аватар? половина роботи зроблена. але я виконавця вже дістала)))терористка))) треба доробити)))
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... ги))) а якщо серйозно? хтось може допомогти в цьому? обіцяю сильно не вреднічати)))
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... А якщо серйозно, то ловіть Леополіса... Він це діло любить і вміє. А про що мова? Щось на кшталт чи ?
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Так а в чому проблема? Зменшити і обрізати треба? То я можу в такому допомогти.
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Глянув аватар, фоту. Бракує напису... А фота суперова!