( 1600х684 ) Панорамка церкви в Підгірцях, панорама і так непогано виглядала, але вирішив трохи поекспериментувати і зробив в ФШ імітацію глибини різкості - вийшло теж непогано.
Забацала влітку таку панорамку ---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ---------- Асканія:
Чисто для приколу Обробка тільки в RAW конвертері без власне фотошопа. 5хвилин роботи + 3хвилини на анімацію. Градієнти такі через компресію кольорів в GIF (наприклад небо) Кому цікаво - показую оригінал.
---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ---------- ---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------
Переглядала сьогодні фото зі Львова і трішки побавившись програмкою для обробки фоток. Ось з такої свічечки методом деформації зображення получилась така цікава та кольорова абстракція ...ніби нічого особливого, але ефект мені сподобався, тож хотіла і вам показати
Ірусь, ну ти в тему з тими фотками! Я через не цілі 2 тижні йду на циганську імпрезку і думаю що би то на себе вдягнути такого циганського Тільки от хустинки на голову не хочу, певне якусь червону квітку у волосся вплету (щоб не врочили )