Авторське фото, робота в фотошопі тощо...

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем EntOther, 11 січ 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А це і є окрема тема про фотошоп ;)
    Тоді рекомендую спробувати фільтр Portraiture. З ним час значно економиться, та і ефект кращий, ніж від ручної обробки, практично непомітний ;)

2. Шурави

Шурави Well-Known Member

Знакомо, но предпочитаю ручную работу.:) Фильтр попутно снесёт то что и не надо.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я для цього роблю так:
    - копіюю оригінал (роблю ще один такий шар)
    - верхній шар пропускаю через фільтр
    - з верхнього шару стираю ті місця, які фільтр пригладив, а не треба було
    - обєдную шари

4. Шурави

Шурави Well-Known Member

Знаю такой метод, но на мой взгляд это куда сложнее.:)

5. nastinka

nastinka відсутня

а таке:
    гарно - нє?

• Подобається Подобається x 2
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчилась застарювати фотографії.. робити аля з плівкового апарату. Вийшло?

• Подобається Подобається x 7
  7. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Вітчизняні плівкові фотоапарати теж мають між собою різницю в отриманні кінцевого результату, залежно чим саме тут керуватись та що брати за основу. Особисто вважаю, якщо і братись за виконання даних робіт, то не сто-відсотково довіряти фільтрам і різного роду софт-примочкам, а довіряти власним відчуттям корегування... ручками і ще раз ручками.

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так це ж не готовий фільтр :). Я б не давала на оцінку роботу фільтру :)
    Робила методом накладення фотографії старого паперу + комбінації з різними змішуваннями, корекція кольору, тіней, мацькання пензлями.. Фільтром тільки чутьчуть підсилила ефект жовтизни, щоб фотографія була тепла і приємна. Але, здається, трохи переборщила..

9. victorys

victorys позитивчик :)

Мені подобається :)
    нагадує сторінку з якогось старого журналу мод :good:

• Подобається Подобається x 1
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю куди це, мабуть сюди. Моє лише фото дівчини на альтанці. А сам фотомонтаж виконала моя знайома Катерина Нівінська в знак подяки за підтримку її в конкурсі.
    Попередження: автор забороняє копіювати та будь-як використовувати цю працю.

• Подобається Подобається x 10
  11. Ярик

Ярик Well-Known Member

Гарне фото, але дозвольте трішки критики. Альтанка робить чітку вертикальну лінію, тому здається що фото склеїне з двох, чи перегнуте пополам. Замало контрасту. А так все :good:

• Подобається Подобається x 2
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Насправді з сімьох ;) Але ж чому Вам здається, що склеєне? За альтанкою видно небо і ціла картинка виконана в одному кольоровому стилі.. Мені навпаки дивиться як одне ціле, хоча знаю з яких частин роблене.. :)
    Це такий казковий стиль, такий задум - щоб було як зі сну, як з мрій, як з казки.. Напівреальність, напівфантазія.. Легкість і ніжність..

13. Ярик

Ярик Well-Known Member

Не ображайтесь. Я розумію що з багатьох фото, але як вже писав альтанка робить вертикальну, і тому зтак здається. На мою думку треба було взяти трішки більше фону, в низу альтанки.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я зовсім не ображаюсь, лише намагаюсь глянути на роботу Вашими очима. Адже кожен дивиться по своєму і на різні речі звертає увагу :)
    Ви маєте на увазі, що треба було альтанку далі посунути, ніби від себе? Можливо..

Моя версія обробки цього фото аля листівка:

• Подобається Подобається x 4
  15. Varvar

Varvar Well-Known Member

Перше враження таке ж саме. Колір "стовба" альтанки такий самий як колір рамки і проходить поперек майже усього фото ..... певно тому так здається
    якби той стовп був більш небілим, як інші елементи альтанки ....

16. Xlopak

Xlopak Member

• Подобається Подобається x 7
  17. victorys

victorys позитивчик :)

Файно в вас вийшло зістарити це фото, але є одне але...Під Катедрою стоять машини, а таких машин в ті часи не було ;) (Не сприймайте як критику, це тільки моє спостереження) А все решта супер!

• Подобається Подобається x 3
  18. Xlopak

Xlopak Member

Вони там завди ..... і нікуди від того не дінешся, хоча можна було і замальювати ...

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ясно, що не варто заради того переробляти цілу роботу, але таки забрати машини там досить легко можна було, є шо клонувати ;)

20. Varvar

Varvar Well-Known Member

То я писав на роботі .... зараз на домашньому "правильнішому" моніторі враження вже інакше .... :)

а де твій аватар? :)