А це і є окрема тема про фотошоп Тоді рекомендую спробувати фільтр Portraiture. З ним час значно економиться, та і ефект кращий, ніж від ручної обробки, практично непомітний
Я для цього роблю так: - копіюю оригінал (роблю ще один такий шар) - верхній шар пропускаю через фільтр - з верхнього шару стираю ті місця, які фільтр пригладив, а не треба було - обєдную шари
Вітчизняні плівкові фотоапарати теж мають між собою різницю в отриманні кінцевого результату, залежно чим саме тут керуватись та що брати за основу. Особисто вважаю, якщо і братись за виконання даних робіт, то не сто-відсотково довіряти фільтрам і різного роду софт-примочкам, а довіряти власним відчуттям корегування... ручками і ще раз ручками.
Так це ж не готовий фільтр . Я б не давала на оцінку роботу фільтру Робила методом накладення фотографії старого паперу + комбінації з різними змішуваннями, корекція кольору, тіней, мацькання пензлями.. Фільтром тільки чутьчуть підсилила ефект жовтизни, щоб фотографія була тепла і приємна. Але, здається, трохи переборщила..
Не знаю куди це, мабуть сюди. Моє лише фото дівчини на альтанці. А сам фотомонтаж виконала моя знайома Катерина Нівінська в знак подяки за підтримку її в конкурсі. Попередження: автор забороняє копіювати та будь-як використовувати цю працю.
Гарне фото, але дозвольте трішки критики. Альтанка робить чітку вертикальну лінію, тому здається що фото склеїне з двох, чи перегнуте пополам. Замало контрасту. А так все
Насправді з сімьох Але ж чому Вам здається, що склеєне? За альтанкою видно небо і ціла картинка виконана в одному кольоровому стилі.. Мені навпаки дивиться як одне ціле, хоча знаю з яких частин роблене.. Це такий казковий стиль, такий задум - щоб було як зі сну, як з мрій, як з казки.. Напівреальність, напівфантазія.. Легкість і ніжність..
Не ображайтесь. Я розумію що з багатьох фото, але як вже писав альтанка робить вертикальну, і тому зтак здається. На мою думку треба було взяти трішки більше фону, в низу альтанки.
Я зовсім не ображаюсь, лише намагаюсь глянути на роботу Вашими очима. Адже кожен дивиться по своєму і на різні речі звертає увагу Ви маєте на увазі, що треба було альтанку далі посунути, ніби від себе? Можливо.. Моя версія обробки цього фото аля листівка:
Перше враження таке ж саме. Колір "стовба" альтанки такий самий як колір рамки і проходить поперек майже усього фото ..... певно тому так здається якби той стовп був більш небілим, як інші елементи альтанки ....
Файно в вас вийшло зістарити це фото, але є одне але...Під Катедрою стоять машини, а таких машин в ті часи не було (Не сприймайте як критику, це тільки моє спостереження) А все решта супер!
Ясно, що не варто заради того переробляти цілу роботу, але таки забрати машини там досить легко можна було, є шо клонувати