угу... і татко зовсім не їздив на ній на роботу, по справам? тільки Ви і розкатували на ній куди хоч і як хоч... в 14 років так? та і поради Ваші... гляньте у вікно. ми де живемо? у стабільній країні чи в країні перемігшого сюрреалізму? літо 2010 буде ще гірше в економічному плані, ніж 2009 рік. і от тоді мені ще тільки кредиту не вистачатиме! PS і прибрали б підпис... хлопці, які тільки вигукують фантасмагоричні гасла про про те, що інколи ВОНИ повертаються, лише шкодять...
Кого коли почали вчити їздити! У кожного своє, що тут дивного? Мій друг у 16 років просить у батька машину і їде собі на навчання... За кермам з 13 років... Щось є дивне?
СлухайТЕ! Я не мажор, мої друзі теж! Якщо батько знає, що його син вміє їздити! Знає правила ПДР ТО ВІН ДАСТЬ МАШИНУ! Він знає чого він його навчив, і що його сину не стукне шось в голову поганяти! Як я вже казав в іншій темі, це все раніше залажена база в гоову людини! А самий більший вплив, має особистий приклад!
та хто ж сперечається... от тільки коли мій тесть потрапив в аварію, то чи не через таких от хлопчин? обом по 17, прав в обох немає, зате вміють водити (як виявилось, не дуже) і взяли в татка покататись. а потім покинули авто і потікали пішки. а мій тесть три дні у реанімації відлежувався... а хлопці-а ми не причому, нас взагалі не було там... але... та! що ще розповісте?
НЕ ДАСТЬ! Мій і їздить, і правила вчив, і курси віддвідав, і в техпаспорті він вписаний... Не дам поки прав не буде мати...
Зразу видно кого і за шо земноводне дусить Така ж українська натура. Тут більше не від віку залежить а від виховання. В шатах вон з 16 всі їздять і місяцями на курси не ходять і чомусь смертність від ДТП менша ніж у нас. Сам їздив в 16, і дешо ламав і не так їзав але нічо, зато на помилках швидше навчився. Якшо вже батя і дає в 14-16 то мусить бути впевнений шо сину чи доці нічого не встрелить в голову. Хотя це все відносне.
Хто як вчив.. Залежить від ситуацій! А всякі чорти шо навіть і права мають думаєте вміють їздити? Вони навіть ПДР не знають! Про шо тоді можна говорти? ---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ---------- Вот-вот.... Німці рулять) ---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ---------- Ну ти на помилок робити не бажано) Кожна помилка може бути фатальною) І як Ви у 16 їздили? Думаю краще чим ті хто покупляв права!
тю, я лише в сенсі ось цієї пісеньки http://www.youtube.com/watch?v=siXX4FdzUZ4 в іншому мені хай хоч з 3 років катаються ) я б своєму не дозволив і не дав би. діти-вони і в Африці діти. отримуй права-і їздь.
Я просто кажу, як може получитись! А Ви Пане Полковнуки чого так бурно реагуєте, я щось не то написав? ---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ---------- Для Пана Полковника! Ось, що стається коли купляєш права і не знаєш ПДР http://vkontakte.ru/video23217064_113510087
Я ходив в автошколу, а ввечері деколи ше вчився сам. Спочатку по районі, в магазин, на базар потім в центр а згодом вже повноцінно навіть на дачку чи кудись на озеро. Головне розуміти шо ти початківець і не перебільшувати сової можливості і навички. Все хватить офтопити. Так шо там з машиною, топікстарте, оприділилися вже?
Є модератори на форумі? Повидаляйте будь-ласка повідомлення які аж НІЯК не стосуються теми. Стане-стане, перестань писати безглузді речі.
А чим це вони безглузді? Добре, закрили тему... Так Ви щось надумали? ---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ---------- Щоб люди навчились їздити на машині, а потім їздили нормально! ДУмаю приклад брати треба з "Tony"!