Автомобільний відеореєстратор

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 лип 2010.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

фотоаппарат..
    Ну на худий кінець мобілка тоже файно буде, тіки уважно всьо знімайте і міцна техніку тримайте, а то всяке буває...

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

тьфу, я вже таку був створив....
    листайте форум, може шось цікаве надибаєте

• Подобається Подобається x 2
  2. Overko

Overko миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Недавно знайома приїхала з Києва. З площі Перушевича з'їхала на Зелену в напрямку центру. Майнув поліцай, сказав про правила, забрав документи. Знайома каже, що на світлофорі (зелене) повернула наліво. Поліцай каже - всі їдуть тут направо. Знайома каже - а мені треба було наліво!
    Поліцай довго крутив документи в руках, поки знайома розглядала телефон довіри ДАІ, а тоді віддав права. Видко не сподобалося, що вона тримала телефон в руках :)
    Щтраф не платила, хабара принципово не давала.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%

я пробував. Ефект хороший.

Я думаю, що любого даішника можна поставити на місце і без камери. Фотоапарат повністю достатньо.

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

1. протокол.
    вам дали підписати протокол.
    підпішіть там, де написано ознайомлений. Там, де порушник - не підписуйте, а місце свідки намалюйте велике зет, щоб після вашого підпису гаїшник не дописував свідків.

2. запропонуйте гаїшнику, наприклад, замірити відстань між фіксацією порушення і місцем т.з. порушенням. Він явно не захоче тим займатися. Напишіть у протоколі, що сержант пупкін не мав бажання міряти відстань, а значить його не цікавила істина, а лише план.Сфоткайте його, машину, дорогу... І побачите, педалі почне крутити назад, як миленький.
    3. Головне, не панікувати, спокійно вивести даїшника з себе.... і доля вам усміхнеться.

У мене один раз був випадок. Каже гаїшник: я запишу таки порушення, а ви там в суді вже встановите істину, чого вам боятися, якщо ви праві? Я кажу, та нема питань, пишіть, але в протоколі напишу, що на мій погляд ви трохи хильнули на службі, тому я б радив вам після того поїхати перевіритися, здати кров, там вже встановлять істину, нє? І вся охота у нього пропала писати...

• Подобається Подобається x 4
  5. Overko

Overko миється в бані

Можна в машині на видному місці фурашку возити її заміченість робить покладливішими інспекторів (випробувано).
    Тепер майже всі цифрові фотоапарати підтримують ф-ю відеозапису. Вважаю, що краще ввімкнути фотоапарат в таких ситуаціяї в режим відеозапису.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

незнаю наскільки то реально, говорити з Даїшником і записувати на камеру.....

7. Overko

Overko миється в бані

А чому нереально? Тримати постійно в кадрі даішника і проводити спілкування. Руки ж нічим незаняті, хіба документи подавати. На ютубі викладено масу роликів з живими прикладами (там вище Templar писав, що десь створив вже таку тему з прикладами, можна в нього уточнити де, щоб тут не боянити).

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є такі ручки камери - буде дивитись даїшнику прямо в писок. Якість певно така собі...

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ні, фотоапарат в писок - то не діло. Треба тоді придумати якийсьт штатив чи кронштейн, який буде кріпити камеру чи на торпедо чи ще десь, бажано в місці, з якого буде добра оглядовість, шоб інспектору було важко сховатися за кадром. Якщо у вас збоку пасажир, то камеру можна дати йому, хай знімає.

11. Boris_Kiev

На мою думку, камера (в русі) повинна "бачити" світлофори - верхній, правий, лівий за перехрестям.
    Іноді доводиться переконувати мента, що проїхав на початку третього мигання зеленого.
    А буває, що знака не видно через гілки дерев.

12. Defender

Defender Well-Known Member

Видеорегистратор - необходимая вещь для автолюбителя, которая избавит от многих проблем в случае ДТП или быкующих на дороге ментов.
    При желании, некоторые видеорегистраторы можно использовать для записи своих путешествий из окна автомобиля.

http://mobile-dvr.ru/index.php?productID=167

http://www.autozvuk.su/авто-видеорегистратор-alpha-drs-100-hd-black-box.html

http://www.cardvr.ru/dvr67.html

13. Overko

Overko миється в бані

Оскільки ми живемо в неправовій державі, то довести в суді щось буде складно/неможливо, навіть що біле є білим, а не чорним.
    Та що там в суді, на форумі також важко довести. Такі ми люди, буває діємо не по суті а з іншою причинністю :shutup:

14. Boris_Kiev

15. layer9

layer9 Well-Known Member

видеорегістратор то е суперова штука, сам хочу, але ніяк не можу назбирати грошей
    до речі навіть бачив у "вашому магазині" продають

16. demetris

demetris Well-Known Member

Нащо Вам 2-3кгрн. Тут за 90 амеробаксів нормальний пристрій. правда без картки, тре пошукати таке і у Львові може є.

17. talja

talja Member

Ми також потрапили в неприємну ситуацію діставань наших вельмешановних захисників порядку. Після чоловік не в жарт задумався про відеоспостереження, бо то щось стає неможливе таку нам єрунду гнав - таке порушення намагався приписати, що після я сказала, що тепер будемо їздити також із правилами дорожного руху нехай тикнуть пальчиком що і до чого а не ганяють повітря! А в кінцевому результаті сказав що можливо краще припише нам не зупинку на переході крутився як вуж лиш би отримати пару рублів. Хороший би був компромат! А стосовно ручки із відеокамерою, то також хороша штука, подрузі чоловік зпрезентував, якість не така суперова та річ іноді незамінна!

18. MaRaDoNaS

MaRaDoNaS Member

Тільки так і не інакше. Тільки знаючи свої права, їх відстоювати.
    І головне !!! Не порушувати правила самим, та мати в дорозі більше поваги один до одного.

19. Templar

Templar Дуже важлива персона

Але якщо Ви дійсно ознайомлені!

ДАІшник зобов'язаний Вам пояснити шо до чого....
    А там де він просить поставити підпис, що ви ознайомлені з правами та обо'язками, не підписуйтесь (Ну хіба, як він Вас дійсно ознайомив)...
    А там де є місце щоб дати коментар свій, ну ти чого я порушив здається "По суті порушення пояснюю" задється так та графа називається, пишіть "з статтями не ознайомлений" це статті які вам вам повинен зачитати інспектор, і кожне слово пояснити!
    Якщо, Ви таке йому накарлякали, то втик він получить класний...
    Ну там ше є така штука, свідки, якщо їх немає, то просто в тій графі напиші відсутні!
    І тоді підписуйте!
    І як Вам даішник дає протокол, зразу вимагайте копію!!!
    А то був один випадок, не хотів давати...

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Купити якийсь штатив для фотоапарата... Невеличний

20. Sandy

Sandy GRAND

До машини ментів в жодному разі не треба ходити взагалі!

а де твій аватар? :)