Автокохання

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Un.Known, 21 лип 2014.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Французи так собі. Колись мали здатність швидко ламатися і так само швидко втрачати в ціні.
    Хоча кажуть, що в останні роки стали трохи кращі, але осадок залишився.

• Подобається Подобається x 1
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я також. У нас їх дві.

В нашому старенькому CRV дуже ціную додаткове колесо на заді. Неодноразово рятувало мене від зівак. :)))

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

і не тяжко тендітній кобіті носити на заді колесо? ;)

galaxy SIII

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

та не така я вже тендітна. Зате є захист якби хто ззаду заходив без попередження. :haha:

• Подобається Подобається x 3
  5. MARTINI

моя колишня перед розлученням

в карпатах

Ззаду було тісно, але затишно

Це було моє перше автокохання, може й останнє, все, що буде далі - просто транспортний засіб

Бережіть їх

• Подобається Подобається x 2
  6.  
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В тебе, судячи з фото, романтичне кохання було. )))

Я не роблю фото транспортних засобів, я ту любов відчуваю, коли на газ натискаю, а вона слухається. А вийду з машини - і забуваю про неї. Але в цьому випадку я зачарована. )

Ех, піду на вихідних картинг поганяю. )))

8. MARTINI

любов з першого погляду :) Не за кожною машиною поїдеш купувати аж в Харків :) Далі бурний роман на понад 5 років. Але в останній час стала занадто часто вимагати сексу і то багато. Довелося придбати транспортний засіб :) А вона закрутила голову іншому фанату, приїхав по неї аж з Дніпропетровська :) Тепер слідкую за їхніми стосунками, там така камасутра шо огого :)

• Подобається Подобається x 5
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я свої машини називаю людськими іменами. Зараз їжджу на Петрику - назвала так тільки коли за кермо вперше сіла. А коли поїхала по нові номери - дуже сміялась, на номері була дата дня народження першого чоловіка. А звали його... Петрик. )))

• Подобається Подобається x 4
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Це Льова-транспортний засіб? Цей гарячий іспанський красунчик? Я сподіваюся, що він того не чув:)))

IQ 440 Energie

11. MARTINI

її звали Кора, стопудово була дєвочка - красива і постійно ламалася

тепер самец, Льова :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Як визначили? По вихлопній?

Я тільки вальцика називала Вальциком, а так, то у мене Хонда велика і маленька. Велика - Одісей, маленька - CRV. Вальцика мусіли ся збути, бо вимагав забагато уваги.

13. prius

prius Well-Known Member

А знаєте чому в Америці власники ауді не вітаются друг з другом?
    То му що вони всі з ранку бачились в автомайстернях

14. і ще добре, якщо можеш сісти і їхати, їхати... у мене так рідко буває: все, як не світлофори, то трафік. Незалежно - ніч, день, будень, вихідний, 5 км чи 50 км...

Свою машину люблю не за "усмішку" на бампері; не за камеру заднього ходу; не за бортовий комп, який показує все - від температури за бортом, до тиску в колесах; не за зручне крісло (хоча, ні - це важливо), а за те, що взимку я можу розігріти температуру в салоні не виходячи з дому, ще до того, як я у неї сяду. При -25С це таке щастя.

До речі, згадавши про бортовий комп, хочеться поговорити про наші звички щодо водіння: деякі з них продовжують життя нашим "коням", деякі рятують нас від аварій.

Чим поділитесь?

Коли я вчилась їздити мій товариш порадив таке: якщо треба повертати, гальмуй до повороту до потрібної швидкості, а в самому повороті гальма не тисни. Ну, і ЗАВЖДИ перевіряй "сліпу" точку, і не їдь довго у "сліпій" тоцчі іншої машини.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну мене тато і вуйко завжди також вчили, що перед поворотом швидкість зкидається, щоб мяко ввійти в поворот, а вже на самому додаємо ґазу аби гарно авто слухалось. І ще завше вчили повертати не по верхній дузі а по внутрішній, особливо на крутих поворотах. Наразі мене не заносило.:)))

16. ой, а мене занесло було... по снігу, на повороті. Зараза, на знайомій же дорозі - за 2 км від дому. Так у мого, тоді ще семирічного, Нісану - лише бампер трохи тріснув, а тойої трьохрічної Тойоти - аж подушка вибухнула. :)

а де твій аватар? :)