Авто з Польщі.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Vidok, 16 лип 2010.

1. Prague

Prague Member

А якщо маю Карту поляка, то наскільки часу можна перебувати на тереторії України?????

2. syavych

syavych копач

??? А ви взагалі громадянин якої країни, якщо не секрет?

• Подобається Подобається x 1
  3. Aleksand

Aleksand New Member

підкажіть повну процедуру від перетину кордону до першої постанови на облік легкового авто? Які збори і податки треба сплатити?

4. artur a

artur a Member

Карта поляка в питані реєстрації авто и перетину кордону ролі не грає, маючи карту поляка все рівно треба оформляти спів власність на авто, це десь біля 400 євро, а дальше перетин кордону як вже писали вище

5. Prague

Prague Member

Громадянин України....

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Я точно ще знаю чи вона грає роль....Але напевно грає так як тривалий Побут в Чехії грае- тому що я можу перебувати в Україні 3 місяці, так само і на КП????? чому мені здаеться що непотрібно оформляти спів власника,машину, зразу на себе ...так як в інших країнах евро союзу... Якщо невірно виправіть,або підскажіть ????

6. artur a

artur a Member

невірно:) карта побиту і карта поляка дві великі різниці, маючи карту побиту в Польші можна офомити на себе машину, маючи тільки карту поляка ні - знаю з особистої консультації в реєстраційному відділі в Варшаві

про які 3 місяці річ взагалі не ясно :)

7. syavych

syavych копач

Людина вважає що отримавши карту поляка, в Україні заборонять перебувати довше ніж 3 місяці :)
    Якщо Ви гр.Укр. то може перебувати тут до кончини своїх днів. КП ніяким чином до громадянства, а, отже, і перебування на території країни, не стосується. КП дає всього лиш деякі пільги на території Польщі, і халявну візу :)

8. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Вітання всім!

Бачу, все більше людей цікавиться даною темою :)

Що ж, я бачу, в цій темі є знаючі люди і навіть такі, які займаються цим майже "професійно". В мене буде до них наступне запитання:

Чи можливо справді в польський техпаспорт вписати двох співвласників?
    На одному з форумів мені дали таку відповідь:
    Але я хочу переконатись, чи правда це. Дякую!

Останнє редагування: 4 жов 2011
  9. artur a

artur a Member

правда:) як сказала мені пані з відділу комунікації(то там реєструють машини) навіть 1000 співвласників, але цікаво куди вони їх впишуть:) тепер що до 400зл - неясно, якщо це послуги за які бере посередник- так це дуже дешево, принаймні я беру дорожче:) а якщо це оплата за послуги відділу комунікацій так це дорого, відділ комунікацій бере - 81зл якщо змінюєте тех паспорт без змін номерних знаків, і 181зл якщо зі зміною номерних знаків

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

Взагалі може він мав навазі 3 місяці які автомобіль на якому нерезидент може перебувати в Україні не ставлячи авто на тимчасову реєстрацію, але тут ключове слово нерезидент, карта поляка і навіть карта постійного побиту не означає що ви нерезидент, от коли отримаєте паспорт іншої держави тоді можете в'їжджати на територію України до 3 місяців.:)

10. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Ну 1000 - це ясно, що нікуди вписати. Але два співвласники, вписані в техпаспорт - реальність? І кордон зможе перетинати як перший, так і другий співвласник?

Я так собі думаю, що це він написав ціну посередника. Хоча я не уточняв.

Вам спасибі за відповідь, і, на скільки я розумію, Ви якраз і є посередником? Напишіть тоді, будь ласка, ваші тарифи на послуги (реєстрація+ще один співвласник), і терміни. Можна в приват. Дякую!

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так.
    Так.

12. artur a

artur a Member

400євро (без торгу)це за реєстрацію і вписую співвласників любу кількість + платежі в відділ комунікації (суми я вже писав) + страховка (якщо потрібна) + тех огляд (якщо потрібний) + платежі за перегон машини (якщо потрібно), якщо через деякий час ви надумаєте в цей же тех паспорт вписати(виписати) ще з десяток співвласників то це буде коштувати не залежно від кількості осіб -150євро(можливий торг) + всі додаткові платежі (читай вище)
    реєстрація і вписування співвласників займає кілька годин, але в цей же день видають тимчасовий тех паспорт (м'який тех паспорт) на ньому спокійно можна їздити в Польщі, за кордон на ньому, я думаю, не випустять, але чесно кажучи прецедентів не було, десь через два тижні видають нормальний(твердий) тех паспотр

13. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Потрібно, я думаю. Скільки це буде коштувати? Коротше кажучи, всі документи, щоб спокійно їздити на території України без проблем з ДАЙ.

А конкретно, в техпаспорті на скількох співвласників є місце? Він же не А4 формату...

Знайомий за певну суму заїжав в UA і на м"якому, це не проблема...

14. artur a

artur a Member

страховка - біля 600зл, тех огляд - біля 300зл

15. Prague

Prague Member

То скільки я можу перебувати на машині з Польші в Україні ( 10ть днів - 2 місяці чи 3 місяці ) кожен говорить по другому....

16. StalloneUA

StalloneUA Active Member

10 днів.

З консульським обліком - 60 днів, але В РІК. Після закінчення цих 60 днів в рік - 10 днів.

Все інше - байки.

17. podolyanochka

podolyanochka New Member

Ви б не могли детальніше пояснити

18. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Що саме детальніше? Що таке консульський облік? Якщо так, то:

Простіше кажучи - печатка в паспорті. Якщо вона у Вас буде - то перебувати на території України на машині з польською реєстрацією можна буде 60 днів в рік без розмитнення, виїздів і т.д. і т.п.

19. Prague

Prague Member

Вот такий ще нюанс, знайомий взяв авто з польші сам його гнав через кордон дали що 10 днів... тут уже вийшли на людей які займаються документами що роблять буцімто на 3 місяці ,таке можливо ????? машину потім не конфіскують коли буде перетинати кордон??? вот що мене цікавить ?????? І ще можливо на рік щоб не перетинати кордон???? які плюси і мінуси

20. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Я вже Вам відповів - якщо Ви берете машину як співвласник, Ви маєте право перебувати в Україні 10 днів. При перевищенні цього часу - штраф до 17000грн. або конфіскація авто на користь держави.
    З консульським обліком - маєте право перебувати безвиїзно 60 днів в рік. Все інше - це брехня. Але підкреслюю, як співвласник. Є ще там якийсь варіант з оформленням авто на міжнародну фірму, тоді можна дійсно довше перебувати в Україні. Але деталей не знаю.

а де твій аватар? :)