Авто з Польщі.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Vidok, 16 лип 2010.

1. muravey

muravey Well-Known Member

Считаю, что это все вообще чушь. У машины нет "гражданства", избирательного права, возможности совершить престыпление и каких-либо намерений вообще. Главное в машине - ее водитель, и вот в отношении его уже могут быть ограничения. Если у вас в машине водитель поляк - ему логично выезжать периодически в Польшу, а саму машину таскать для продления пребывания - раз в неделю или в месяц - нездоровая маячня :)

2. maksymtryt

maksymtryt Active Member

Тобто майдан стояв за "маячню"?краще платити в 10 раз більше чим в европі?смисл?давайте дальше наповнювати кишені власників салонів і їздити на заззз.

нада нада нада нада робити ДОБРО

3. muravey

muravey Well-Known Member

maksymtryt, если непонятно - я за бессрочное пребывание железяк на колесах где угодно.

• Подобається Подобається x 1
  4. maksymtryt

maksymtryt Active Member

І то правда

нада нада нада нада робити ДОБРО

5. strutynski

strutynski New Member

Хлопці, шукаю людину як пережене мою машину в Україну не розмитнюючи під запчастини!!!

6. IAROSLAV

IAROSLAV Member

-- як, я, пойняв тута таких нема.. або добре "шифруютьсі"..)) ..(розумію що моя відповідь дуже "швидка та вчасна", але питання, таки, весь час актуальне..

Хмм.. мам таку думку :- сідаємо самі на авто, їдемо на нашу цельню, і пробуємо за парусот дохлих президентів домовитись, щоб авто нігде не мельдували, і по чорному заїхати додому. а як не вдасться домовитись,- то в_їхати на тиждень по транзіту, а потім вигнати(через інший ПП) назад... але за той тиждень пошукати людину, хоч би на тім АВТОРІА, яка знає як "розмовляти" на кордоні, - тай усьо. ну вийде трішки дорожче чим самому(можливо)....

7. Dinar

Dinar New Member

Автомобиль из Польши это хорошая цена, но почему-то спроса нет на польские авто!!!

8. Dervish

Dervish миється в бані

і кожні 10 днів катати в польшу?

9. sprat

sprat Member

Привіт,

Я поляк. Продаю автомобіль з номерний знакami з Польщі.
    подзвонив мені українець. Він хоче купити автомобіль, але за таких умов:

- Купує його колега (поляк)
    - Даний колега пізніше робить йому співвласникa

У мене там будь-яки ризик є? Чи можу я це зробити?

Авто дешево - макс. 10 000 грн.

що робити?

10. manur

manur Well-Known Member

А інакше бути НЕ МОЖЕ!

Громадянин України НІЯК НЕ МОЖЕ бути ЄДИНИМ власником автомобіля з реєстраційними знаками Польщі. Всі такі авто, якими керують громадяни України мають власників - громадян Польщі, а самі є лише співвласниками.

Деякі поляки на тому бізнес роблять)) Є такі на яких десятки авто зареєстровано)))

11. Шановне панство, маю до вас питання. Приїхав до Літви до друзів, купив машину на ім`я друга.
    Зара хочу скатати до Львова на пару діб. Треба замінити щеплення та амортизатори - вирішив витратити ці гроші у Ненькі :) (окрім того, що в Україні це коштує у 2 рази дешевше, звичайно:) ), та погуляти казковими вулицями Львова, до якого тягне.

Питання в чьому. Чи треба вписувати себе в техпаспорт автівки, або може робити довірку на своє ім`я? Друг каже, що не треба: він на автівці дружини декілька разів їздив і до України і до Білорусі - ніяких питань не було, але ж то дружина, а тут, з боку митників, власник - чужа людина.

Маю їхати наступного тиждня, ще є час зробити документи, якщо треба.

Дякую.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

тре було оформити авто на друга і на себе - два власники. Я б так робив.

13. Ну, маємо, що маємо, зара питання, чи будуть митники дивитись власника автівки, або питати довірку.
    Все одно я в Україну на постоянку гнати не буду, як буду повертатись - залишу другу, він вже буде продавати.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

не знаю точно.
    думаю, що не будуть. Нема довірки вже ні закордоном, ні в Україні.

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мих, ти коли вже Україну будувати почнеш, а не власний паркан? На церкву кіко того місяця заніс вже? За шо майдан стояв?!

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. хто підскаже, при оформлені на фірму можна раз на 1 рік кордон перетинати (десь читав що прикрили)? Якшо авто вїде в Україну на 10 днів і не вернеться назад (і не буде їздити взагалі:)) будуть якісь санкції ? потім ще одну можна привезти ?
    Ше бачив продають автівки в Польші з номерами інших країн, чи варто такі купляти ? Чув на митниці штрафи дають, є варіант таку автівку купляти ?

17. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Якщо автомобіль зареєстрований на фірму вона має бути польсько-українською, бо інакше неможливо доказати що ти робиш на тій машині в Украіні, ти має бути працівником даної фірми і тобі фірма виділила авто, як робочий автомобіль

18. Orkokot

Orkokot Well-Known Member

Я вже мабудь рік часу шукаю такого власника шоб подивитись на документи і спитати як тут їздиться на них, ще не найшов, знайшов лише тих що обіцяють так зробити але клієнтів своїх показати не хочуть.

19. pizzaiolo

pizzaiolo Member

Бачив на Авторіа телефони людей (у Львові) які обіцяють, здається за 1500є зробити документи на Польську фірму,що дасть можливість їздити по Укр. 365 днів. Питання чи хтось мав з ними справу, і наскільки можна їм довіряти

20. Tvorhist

Tvorhist New Member

Посилання на сайт будь ласка, того де дешевi авто?

а де твій аватар? :)