Авто з Польщі.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Vidok, 16 лип 2010.

1. palmir

palmir Well-Known Member

Якщо маєте такі питання, то це означає що за кордон не катаєтесь. Раз так, то не знаєте, яка то марудна справа. Правда сам не часто їзджу, але і того вистачає.
    Щодо деяких питань
    1) Віза не обовязково має бути шенген, може бути і "польська", тобто така яка дозволяє в’їзд лише в Польщу. І загалом для купівлі авто - не важливо яка віза.
    3) Загалом якщо не впишетесь в 5/10 термін і не оплатите штраф, то поідеї можуть затримати.
    Більше варіантів не знаю (це за умови якщо, загалом з машиною все гаразд - тобто не крадена, нема ніяких штрафів і т.д.)
    4)Машина вноситься в базу, і вже там відслідковується.

Може це не дуж чіткі відповіді, але якесь кращення уявлення дають. І в пешу чергу писав, для того що ви доообре подумали чи то вам потрібно. Поїздіть собі з кимось кожного тижня, постійте в чергах туди та назад, і якщо вам окрім того, щоб перегнати машину через кордон не потрібно їздити в Польщу, то зрозумієте, що ця вся затія того не вартує.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

То правда шо на польських номерах тепер можна 25 днів їздити, а мають продовжити до трьох місяців?

3. odiseyitaka

odiseyitaka New Member

4. VitaliyBor

VitaliyBor New Member

цікаво як розмитними

Хочу перегнати собі автівку, але з цією темою ніколи не працюваав... Цікаво як краще зробити... бачив багатов двійників, чи має сенс таке робити?

5. La Biba

La Biba New Member

Включіть логіку,як би це мало сенс,то робили б усі,а так роблять тільки ті хто має карту МРГ.

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

На сьогодні це 5 днів.

6. shelev

shelev Well-Known Member

А може хто підкаже.
    Якщо Ти навчаєшся в Польщі і хочеш взяти авто з польською реєстрацією, то скільки часу можна перебувати в Україні з нею?

7. Sam group

Sam group New Member

Добрый день, есть кто, кто занимается покупкой авто из ЕС, у меня есть предложение, пишите в личку, спасибо. Слава Украине!!!!!'

8. Vadym

Vadym Member

до нас везуть за копійки утоплеників

9. IAROSLAV

IAROSLAV Member

всім привіт.. потрібен "донор"... хтось може, поділитись знаннями - ЯК, чи сам "притягнути" ?

10. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Теж задумувався над цим.
    Як варіант - вмовити поляка приїхати в Україну машиною, яку Ви в нього купуєте і "забути" її в нас.
    При цьому, економляться кошти, які потрібно затратити на оформлення документів.
    Цих коштів повинно вистачити для "обмити" покупку і оплати полякові дороги назад.

11. IAROSLAV

IAROSLAV Member

-- так,- безперечно файний варіант,- але де знайти такого поляка ? в нього теж має бути прихват на кордоні,- щоб пояснити де подів свій самоход..

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а шо, в пачпорті ставлять штамп шо він на самуді пшиїхав?

13. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Якби я шукав собі машину-донора в Полщі, то дзвонив би по оголошеннях. Ну і домовлявся би з поляком про те, щоб він сам пригнав мені авто.
    А на рахунок прихвату на кордоні, я так мислю, що ніхто поляка про машину і питати не буде.
    Інша справа, чи платять поляки якісь податки на транспортні засоби.
    Якщо так, то тоді повстає питання як йому зняти з обліку вивезене авто.
    Але, щось мені видається, що це не є велика проблема.
    Я колись купляв машину у Вроцлаві просто від німців, то вони забрали документи на авто, поїхали на Німці, там зняли його з реєстрації, і передали документи в Польщу. Просто, два тижні, поки не прийшли документи, машина стояла на подвір'ї у поляка.
    Оскільки Вам потрібен донор, то документи Вам не потрібні зовсім.
    Так що поляк може пригнати Вам машину, випити з Вами кєліха (горілочки), забрати папери на машину і поїхати собі додому.

14. prius

prius Well-Known Member

І ви після цього хочете в ЄС

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Так, хочу, бо в ЄС з мене не будуть знімати останню сорочку за те, що я хочу їздити на машині.
    І, як приклад, в тій самій Польщі, не потрібно вигадувати спосіб, як дешевше купувати запасні частини до старої машини, бо можна без проблем купити собі того ж таки донора набагаааааааааааато дешевше, ніж в нас.

• Подобається Подобається x 3
  16. IAROSLAV

IAROSLAV Member

-- та ні,- не ставлять... але в комп інфу заносять, тех"паспот" провіряють.. по крайній мірі з нами так..

-- щось мені в цю утопію слабо віриться, як би все так було просто,- то на наших шротах були би гори їхнього злому, і найдорожчий кавалок до машини вартував би 100грн...

+100500!!!

17. народ здоров. підкажіть будь-ласка. купив я машину в польщі , провірив він все норм, взяв купчу, поїхав до поляка знімати з обліку, він подивився все норм, почав знімати а йому кажуть що зняти неможливи томущо на ній є невелика квота ( чи борг чи штраф чи шо ...) , той в кого купив каже- я нічого не знав хочеш давай в суд- . ЩО РОБИТИ?

---------- Додано в 04:41 ---------- Попередній допис був написаний в 04:39 ----------

Каже поляк їдь подивись який там борг , може невеликий , заплатиш .

18. Підкажіть будь ласка які фірми в Польщі переробляють двигун з Євро 3 на Євро 4 ???

19. maksymtryt

maksymtryt Active Member

Заставляти і щераз заставляти депутатів все таки зайнятись своїми обіцянками на евромайдані.знімати ввізне мито на авто потрібно вже.ми ж все таки в европу йдем чи ні?де европейський курс?

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  20. maksymtryt

maksymtryt Active Member

Дубневич зареєстрував закон в раді в якому говоритьмя про те щоб можна було на авто польської реєстрації перетинати кордон раз на 30 днів.сподіваємся на КРАЩЕ,та чекаємо що закон все ж таки приймуть.

нада нада нада нада робити ДОБРО

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

http://galinfo.com.ua/news/179326.html

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

Ось ссилка:
    http://galinfo.com.ua/news/179326.html

а де твій аватар? :)