Якщо маєте такі питання, то це означає що за кордон не катаєтесь. Раз так, то не знаєте, яка то марудна справа. Правда сам не часто їзджу, але і того вистачає. Щодо деяких питань 1) Віза не обовязково має бути шенген, може бути і "польська", тобто така яка дозволяє в’їзд лише в Польщу. І загалом для купівлі авто - не важливо яка віза. 3) Загалом якщо не впишетесь в 5/10 термін і не оплатите штраф, то поідеї можуть затримати. Більше варіантів не знаю (це за умови якщо, загалом з машиною все гаразд - тобто не крадена, нема ніяких штрафів і т.д.) 4)Машина вноситься в базу, і вже там відслідковується. Може це не дуж чіткі відповіді, але якесь кращення уявлення дають. І в пешу чергу писав, для того що ви доообре подумали чи то вам потрібно. Поїздіть собі з кимось кожного тижня, постійте в чергах туди та назад, і якщо вам окрім того, щоб перегнати машину через кордон не потрібно їздити в Польщу, то зрозумієте, що ця вся затія того не вартує.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=50051 має бути вроді 30 днів. може хто більше знає?
цікаво як розмитними Хочу перегнати собі автівку, але з цією темою ніколи не працюваав... Цікаво як краще зробити... бачив багатов двійників, чи має сенс таке робити?
Включіть логіку,як би це мало сенс,то робили б усі,а так роблять тільки ті хто має карту МРГ. ---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ---------- На сьогодні це 5 днів.
А може хто підкаже. Якщо Ти навчаєшся в Польщі і хочеш взяти авто з польською реєстрацією, то скільки часу можна перебувати в Україні з нею?
Добрый день, есть кто, кто занимается покупкой авто из ЕС, у меня есть предложение, пишите в личку, спасибо. Слава Украине!!!!!'
Теж задумувався над цим. Як варіант - вмовити поляка приїхати в Україну машиною, яку Ви в нього купуєте і "забути" її в нас. При цьому, економляться кошти, які потрібно затратити на оформлення документів. Цих коштів повинно вистачити для "обмити" покупку і оплати полякові дороги назад.
-- так,- безперечно файний варіант,- але де знайти такого поляка ? в нього теж має бути прихват на кордоні,- щоб пояснити де подів свій самоход..
Якби я шукав собі машину-донора в Полщі, то дзвонив би по оголошеннях. Ну і домовлявся би з поляком про те, щоб він сам пригнав мені авто. А на рахунок прихвату на кордоні, я так мислю, що ніхто поляка про машину і питати не буде. Інша справа, чи платять поляки якісь податки на транспортні засоби. Якщо так, то тоді повстає питання як йому зняти з обліку вивезене авто. Але, щось мені видається, що це не є велика проблема. Я колись купляв машину у Вроцлаві просто від німців, то вони забрали документи на авто, поїхали на Німці, там зняли його з реєстрації, і передали документи в Польщу. Просто, два тижні, поки не прийшли документи, машина стояла на подвір'ї у поляка. Оскільки Вам потрібен донор, то документи Вам не потрібні зовсім. Так що поляк може пригнати Вам машину, випити з Вами кєліха (горілочки), забрати папери на машину і поїхати собі додому.
Так, хочу, бо в ЄС з мене не будуть знімати останню сорочку за те, що я хочу їздити на машині. І, як приклад, в тій самій Польщі, не потрібно вигадувати спосіб, як дешевше купувати запасні частини до старої машини, бо можна без проблем купити собі того ж таки донора набагаааааааааааато дешевше, ніж в нас.
-- та ні,- не ставлять... але в комп інфу заносять, тех"паспот" провіряють.. по крайній мірі з нами так.. -- щось мені в цю утопію слабо віриться, як би все так було просто,- то на наших шротах були би гори їхнього злому, і найдорожчий кавалок до машини вартував би 100грн... +100500!!!
народ здоров. підкажіть будь-ласка. купив я машину в польщі , провірив він все норм, взяв купчу, поїхав до поляка знімати з обліку, він подивився все норм, почав знімати а йому кажуть що зняти неможливи томущо на ній є невелика квота ( чи борг чи штраф чи шо ...) , той в кого купив каже- я нічого не знав хочеш давай в суд- . ЩО РОБИТИ? ---------- Додано в 04:41 ---------- Попередній допис був написаний в 04:39 ---------- Каже поляк їдь подивись який там борг , може невеликий , заплатиш .
Заставляти і щераз заставляти депутатів все таки зайнятись своїми обіцянками на евромайдані.знімати ввізне мито на авто потрібно вже.ми ж все таки в европу йдем чи ні?де европейський курс?
Дубневич зареєстрував закон в раді в якому говоритьмя про те щоб можна було на авто польської реєстрації перетинати кордон раз на 30 днів.сподіваємся на КРАЩЕ,та чекаємо що закон все ж таки приймуть. нада нада нада нада робити ДОБРО ---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ---------- http://galinfo.com.ua/news/179326.html нада нада нада нада робити ДОБРО ---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ---------- Ось ссилка: http://galinfo.com.ua/news/179326.html нада нада нада нада робити ДОБРО