Авто з Польщі.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Vidok, 16 лип 2010.

1. gvorn

gvorn Well-Known Member

Я думав Ви альтруїст, а то реклама :))). Тягнете, тягнете, а найголовнішого не пишете. Що з тим автом на польських номерах в Україні робити? Щоб його законно розмитнити, якщо взагалі такі старі можна розмитнювати, треба буде в декілька разів більше заплатити, ніж вартість авта в Польщі

• Подобається Подобається x 1
  2. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

Їздити поки не розвалиться
    і подарувати лічно ВФЯ 8 штук зєлєні???? дякую, я ліпше на польських номерах їзити буду))) та і нема в мене стільки грошей....((((((((

3. gvorn

gvorn Well-Known Member

І як довго Ви будете їздити на польських номерах? Невже так швидко розвалиться? Даїшники нічого не говорять чи у Вас аушвайс? ;)

4. JohnDoe

то вивчення попиту. а після цього вже буде реклама:)

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

2 місяці, потім виїхав\в"їхав і знов маєш 2 місяці:)
    українською, будь-ласка

5. gvorn

gvorn Well-Known Member

2 місяці в рік, а не в"їхав виїхав і знову 2 місяці. ВФЯ не такий то вже дурний :)

6. JohnDoe

документ в якому то пише в студію, будь-ласка.

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Зрозуміло. Кожні два місяці треба вивезти машину з України до Польщі, і тут жеш назад. А як не дай Боже, візу не відкриють, чи паспорти почнуть міняти, то що тоді, продавати по запчастинах і заявляти, що вкрали? Тоді вже краще з Білорусії брати машину, там теж не дорогі, наскільки я знаю. Хоча білоруси щось збиралися змінювати.

8. JohnDoe

Нє, можете троха там побути, якщо треба - наприклад в супермаркет зайти, або на базар тощо

Білорусія, придністров"я - без зак. паспорта та віз

мінімум в 2 раза дорожче вийде машина + які там тонкощі з документами невідомо

так і роблять: берете пасата б3, інсталюєте 1 тону м"Яса, перевозите через кордон - машина вам відробилась. 5-10 раз так зробили, потім всьо шо лишилось від пасата на шрот, заява в міліцію шо угнали пасата, довідку на митницю - і знов купуєте машину на польських номерах!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  9. gvorn

gvorn Well-Known Member

Консультувався декілька тижнів тому зі знайомими, які працюють на митниці. Крім того, те саме підтвердили люди, які їздять на своїй машині з Чехії в Україну. А ще треба мати штамп тимчасової реєстрації в українському посольстві у паспорті.

10. billuy

billuy Member

і я хочу своїх 5 коп. запхати. в мене теж машина на польській реєстрації. все це робиться елементарно. мені зайняло десь 15-25хв. я робив собі співвласність з поляком і все це разом з заміною номерів мене винесло 185зл -60дол. правда страхівка залишилася від попереднього власника. на кордоні жодних проблем тільки мусово перетинати його кожних 10 днів і не обовязково ту саму митницю якою вїзджав добто будь яка митниця на території україни. з гаїшніками жодних проблем перші місяці не було. потім придумали що мусе бути ще плюс наша автоцивілка от вони мене і пропіарили на100 гривн. тепер купив і порядок. з нового року кажуть мають бути якісь зміни з їздою на "польских" номерах. через це може і люди масово не беруть машин. чекають. але я не думаю що вони зроблять щось сутєве. може придумають якісь транзитні номера які потрібно буде купляти кожен раз при перетині (років8-10 тому веже пробували таке) або якусь річну страхівку за космічну суму. але не так довго лишилося чекати тож побачим. і яку б там страхівку не придумали це всерівно буде дешевше ніж купувати машину внас.

11. Witalij Gl

Witalij Gl Member

...а паспорту закордонного на довго вистачає?

12. JohnDoe

То в касу чи загалом??? У Вас карта поязду на машину була????
    згадай як ти в"їжджав в Україну на м"якому техпаспорті - так само і 2 місяці по Україні їздиться:)

Останнє редагування: 27 гру 2010
  13. billuy

billuy Member

ні ніші ні поляки штампів не ставлять хіба сам попросиш

карта була бо вона мусе бути. а 185 це все що мене коштували папери.
    тут не зрозумів про що йдеться. поясніть

14. JohnDoe

якшо їдеш по карточці малого прикордонного руху. якшо їдеш по візі то ставлять
    а поляку кіко дав????

ну, коли їдеш на м"якому техпаспорті, то митник каже шо їхати на м"якому тп не можна. Даєш Грушевського і заїжджаєш. Аналогічно з 10 днями: 1,5 місяці машина була на Україні ( не моя, знайомого з Шегинь), дав франка!!!!!!! навіть не грушевського!!!! на митниці і виїхав. конс.обліку не мав

15. billuy

billuy Member

так їжджу по карточці і їзджу регулярно. поляку нічого не давав. випили мою фляшку а курку вже він ставив(просто добре знайомий поляк). за мягкий т.п. ніколи нічого не давав жодного разу. тим більше грушевського. так що кожи свому знайомому хай візьме в них здачу. за 1.5 місяці не знаю не пробував. катаю регулярно так що в тому поки потреби не було. консульського обліку не маю і не збираюся робити. не давав ще ні разу ні гривні просто принципово. коли вже починають доколупуватися що ніби не маю права говорю що їду не в україну а транзитом в молдавію. починають щось невнятно говорити і попереджують що за 10 днів я мушу повернутися.я угу і поїхав:)

16. Hatklif

Hatklif Member

Є ще ряд питань. Яка кількість перетинань державного кордону можлива при наявності транспортного засобу на напольських номерних знаках з польською страховкою, ТО і техпаспартом (я про ту схему про яку мовилось вище) на протязі цих двох місяців?

17. JohnDoe

можете їздити хоч 2 рази на день

18. bonifacuu

bonifacuu Member

підкажіть будь-ласка чи змінилось щось після нового року нариклад ціни(на пакет документів в польщі),розмірі хабарів на митниці,нові закони....

19. JohnDoe

В нас ніц не змінилося. В поляків - тепер тре мати прописку шоб записати на Вас машину. До 15 грудня не тре було

20. bonifacuu

bonifacuu Member

В поляків - тепер тре мати прописку шоб записати на Вас машину. До 15 грудня не тре було
    а скільки треба доплатити?за всі документи там можна вкластись в 400евро?

а де твій аватар? :)