Я думав Ви альтруїст, а то реклама . Тягнете, тягнете, а найголовнішого не пишете. Що з тим автом на польських номерах в Україні робити? Щоб його законно розмитнити, якщо взагалі такі старі можна розмитнювати, треба буде в декілька разів більше заплатити, ніж вартість авта в Польщі
Їздити поки не розвалиться і подарувати лічно ВФЯ 8 штук зєлєні???? дякую, я ліпше на польських номерах їзити буду))) та і нема в мене стільки грошей....((((((((
І як довго Ви будете їздити на польських номерах? Невже так швидко розвалиться? Даїшники нічого не говорять чи у Вас аушвайс?
то вивчення попиту. а після цього вже буде реклама ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ---------- 2 місяці, потім виїхав\в"їхав і знов маєш 2 місяці українською, будь-ласка
Зрозуміло. Кожні два місяці треба вивезти машину з України до Польщі, і тут жеш назад. А як не дай Боже, візу не відкриють, чи паспорти почнуть міняти, то що тоді, продавати по запчастинах і заявляти, що вкрали? Тоді вже краще з Білорусії брати машину, там теж не дорогі, наскільки я знаю. Хоча білоруси щось збиралися змінювати.
Нє, можете троха там побути, якщо треба - наприклад в супермаркет зайти, або на базар тощо Білорусія, придністров"я - без зак. паспорта та віз мінімум в 2 раза дорожче вийде машина + які там тонкощі з документами невідомо так і роблять: берете пасата б3, інсталюєте 1 тону м"Яса, перевозите через кордон - машина вам відробилась. 5-10 раз так зробили, потім всьо шо лишилось від пасата на шрот, заява в міліцію шо угнали пасата, довідку на митницю - і знов купуєте машину на польських номерах!!!!!!
Консультувався декілька тижнів тому зі знайомими, які працюють на митниці. Крім того, те саме підтвердили люди, які їздять на своїй машині з Чехії в Україну. А ще треба мати штамп тимчасової реєстрації в українському посольстві у паспорті.
і я хочу своїх 5 коп. запхати. в мене теж машина на польській реєстрації. все це робиться елементарно. мені зайняло десь 15-25хв. я робив собі співвласність з поляком і все це разом з заміною номерів мене винесло 185зл -60дол. правда страхівка залишилася від попереднього власника. на кордоні жодних проблем тільки мусово перетинати його кожних 10 днів і не обовязково ту саму митницю якою вїзджав добто будь яка митниця на території україни. з гаїшніками жодних проблем перші місяці не було. потім придумали що мусе бути ще плюс наша автоцивілка от вони мене і пропіарили на100 гривн. тепер купив і порядок. з нового року кажуть мають бути якісь зміни з їздою на "польских" номерах. через це може і люди масово не беруть машин. чекають. але я не думаю що вони зроблять щось сутєве. може придумають якісь транзитні номера які потрібно буде купляти кожен раз при перетині (років8-10 тому веже пробували таке) або якусь річну страхівку за космічну суму. але не так довго лишилося чекати тож побачим. і яку б там страхівку не придумали це всерівно буде дешевше ніж купувати машину внас.
То в касу чи загалом??? У Вас карта поязду на машину була???? згадай як ти в"їжджав в Україну на м"якому техпаспорті - так само і 2 місяці по Україні їздиться
ні ніші ні поляки штампів не ставлять хіба сам попросиш карта була бо вона мусе бути. а 185 це все що мене коштували папери. тут не зрозумів про що йдеться. поясніть
якшо їдеш по карточці малого прикордонного руху. якшо їдеш по візі то ставлять а поляку кіко дав???? ну, коли їдеш на м"якому техпаспорті, то митник каже шо їхати на м"якому тп не можна. Даєш Грушевського і заїжджаєш. Аналогічно з 10 днями: 1,5 місяці машина була на Україні ( не моя, знайомого з Шегинь), дав франка!!!!!!! навіть не грушевського!!!! на митниці і виїхав. конс.обліку не мав
так їжджу по карточці і їзджу регулярно. поляку нічого не давав. випили мою фляшку а курку вже він ставив(просто добре знайомий поляк). за мягкий т.п. ніколи нічого не давав жодного разу. тим більше грушевського. так що кожи свому знайомому хай візьме в них здачу. за 1.5 місяці не знаю не пробував. катаю регулярно так що в тому поки потреби не було. консульського обліку не маю і не збираюся робити. не давав ще ні разу ні гривні просто принципово. коли вже починають доколупуватися що ніби не маю права говорю що їду не в україну а транзитом в молдавію. починають щось невнятно говорити і попереджують що за 10 днів я мушу повернутися.я угу і поїхав
Є ще ряд питань. Яка кількість перетинань державного кордону можлива при наявності транспортного засобу на напольських номерних знаках з польською страховкою, ТО і техпаспартом (я про ту схему про яку мовилось вище) на протязі цих двох місяців?
підкажіть будь-ласка чи змінилось щось після нового року нариклад ціни(на пакет документів в польщі),розмірі хабарів на митниці,нові закони....
В нас ніц не змінилося. В поляків - тепер тре мати прописку шоб записати на Вас машину. До 15 грудня не тре було
В поляків - тепер тре мати прописку шоб записати на Вас машину. До 15 грудня не тре було а скільки треба доплатити?за всі документи там можна вкластись в 400евро?