Авто з Польщі.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Vidok, 16 лип 2010.

1. Tetyana Orsman

Tetyana Orsman New Member

-----------------------------------------------------------
    Доброго дня, я можу допомогти вам в реєстрації авто на польські номера на фірму, перетин кордону необхідно здійснювати 2 рази в рік, всі деталі за телефоном 0938784125

2. shumik

shumik Well-Known Member

3. Intok

Intok New Member

Доброго дня.
    Привозим машини на Польских номерах на Польську фірму, передаєм на підставі договору про працю, необхідно перетинати кордон раз на два роки. Пишіть intok@onet.eu

4. shumik

shumik Well-Known Member

Тест.......

Після написання кнопка Правити є

5. Garis

Garis Well-Known Member

Я на такій машині їжджу з польськими номерами вже три роки, так що не бійтесь купуйте)

• Подобається Подобається x 1
  6. XAPKIB

XAPKIB New Member

Дописувачи, вчора в новинах побачив сюжет про автівки на польских номерах. Дуже лячно, чомусь, але вирішив знайти львівський форум та запитати чи дійсно така схема працює та можна придбати авто та рік-два на ньому їздити? Мене цікавлять недорогі авто 90-х, початку 2000-х років, скоріше для таксі та як перші авто для навчання. Та чи нема якоїсь додаткової реєстрації по областях?

7. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Почитайте тему, ніби ж все є вже.

І якщо можна, то дайте посилання на сюжет. Цікаво просто, що там "цікавого" сказали. А то деколи аж вуха ріже від некомпетентності та необізнаності журналістів в темах, які вони висвітлюють.

8. uaworker

uaworker New Member

Я перепрошую! Але є маленький нюанс з приводу авт з Чехії. Для виготовлення страхового полісу на авто не потрібно мати приписки. Мусите сказати що ви турист і назвати будь - яку адресу (але дійсну Чешську). А щоб придбати там авто не потрібно мати вид на проживання врто домовлятися і можна їхати без реєстрації авта на себе. Нюансів багато.

З приводу польщі то є можливість реєстрації машини і легального перебування на україні протягом року (без перетину кордону)

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та чого перепрошуватись. Мова йшла про користування автомобілем "проживаючим" в ЧР, читайте уважно.

10. MIB

MIB Well-Known Member

на границе уже сделали ограничения,будьте внимательны .... разрешено пересекать авто на польских номерах физическим лицам каждые 5-10 дней.у тех кто делал доки для эксплуатации авто на 1 год по украине приостановили въезд в украину,готовится закон по изменению пограничного контроля для авто на польских (иностранных номерах),такие авто могут выехать а въехать обратно в украину не смогут,на границе не пустят.Пока ждите может появятся новые каналы.

11. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Так і було. Нічого не змінилось.
    Тобто? Стамбульску конвенцію відмінили, чи як? Проблема в тому, що документи в більшості випадків "ліві". Фури ж як пускали, так і будуть пускати.
    Звідки інформація? Не вірю, як таке може бути взагалі?

12. MIB

MIB Well-Known Member

да так и осталось для физлиц.Конвенцию никто не отменял,и ее почти не возможно отменить,а вот выкрутасы с "левыми" доками на год поджали с того,что в бюджет ничего не поступает.Вы когда последний раз были на границе?Вам там скажут,или Вы на лапу пограничнику дадите что бы вас назад в украину пустили.Закон дали на рассмотрение если его примут то капут всем кто ездит на польских номерах с учетом пересечения границы 2 месяца в год или 1 раз в год.У ментов своя правда,дана указом с верху.Но думаю,что не все так плохо и какой то коридор оставят для развития коррупции:facepalm:

13. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Що і треба було доказати: митникам неофіційно сказали "пресувати" всіх, хто заїжджає по так званій "Стамбулці". А це, по суті, перевищення службових повноважень. Бо Закон (а тим більше, міжнародна конвенція) має вищу силу, ніж їхні всякі там внтурішні розпорядження. Інше питання, що тепер тим, в кого "ліві" документи не дають в'їхати. Цього, по суті, і треба було чекати.

Той, в кого з документами все номрально, і справді оформлений на фірмі, я думаю, після довгих розмов з митниками, все-таки заїде. Міжнародне законодавство ж не можна відмінити чи змінити.
    Кожні 10 днів там. Останній раз - того тижня. Якщо не протерміновувати, пускають/випускають без проблем.

Ну так що за закон? Проект закону десь почитати можна? Звідки інформація взагалі? Як на мене - все необгрунтовані чутки. На 10 днів заїжджають транзитом, як можна його заборонити? Це все прописано в Митному Кодексі, зміни до якого прийняли якраз цього року. Так що, детальніше, будь ласка, якщо можна.
    В тому то і проблема. Ми самі не знаємо своїх прав і не вміємо їх відстоювати. В органах ж поголовне перевищення службових повноважень. Так і живемо.

От і Ви вже свої законні права називаєете корупцією. Корупція - це те, що твориться у владі. І митні збори, у шість разів більші за вартість машини - теж нездорово. А заїхати транзитом - це не корупція, а наше, повністю законне і гарантоване Митним Кодексом право.

14. MIB

MIB Well-Known Member

потому что вы физлицо.
    это все мы знаем
    после долгих разговоров,это сутки разговоров и пребывания на яме с разобранным авто
    скрести пальцы что бы это было так,тем более я ничего не имею против что бы люди покупали и ездили на авто которое им хочется а не на наших тазиках в 3 раза дороже:facepalm:

15. StalloneUA

StalloneUA Active Member

А я про це і говорю. Ви ж вище писали, що готується якись-там закон, що авто на іноземних номерах не зможуть заїхати. Я не про "авто на фірму", тут все і так ясно, це було очікувано, я про транзит. Чи ви мали на увазі якраз тих, що по "Стамбулці"?

:)))

Ну не я ж поширюю чутки, що скоро все "прикриють". Тому і прошу навести джерело, звідки така інформація.

16. MIB

MIB Well-Known Member

от пограничника :facepalm:
    смогут только те кто каждые 5-10 дней пересекает (т.е. физлица),а прижимают тех кто сделал доки на 1 год. якобы они работники польской фирмы:facepalm:

17. DaniloGal

DaniloGal New Member

В мене знайомий купи автівку на Латвійських номерах,їздить поки що все нормально.Авто зареєстроване на Латвійську фірму.
    Поки що ніде нема офіційної інформації про заборону такої схеми.Чекаємо далі,я не здивуюсь,якщо обмеження приймуть - влада така.Та і ЗАЗ, Богда(які зараз зупинились бо Росія ввела утилізаційний збір), Китайські авто імпортери будуть лобіювати обмеження, тут народ до одного місця.

18. Rosynka

Rosynka New Member

Доброго дня хлопці.
    Планую найблищим часом пригнати собі авто з Польщі типу Рено Кенго або щось схоже (вантажне) і розмитнити його. Чи може хтось реально проконсультувати по даному питанню, буду дуже вдячний.
    Пишіть в приват.
    Дякую.

19. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Починається...

Ви читали взагалі закони? Ніде не пише про перетин кордону ЩО два місяці, а йдеться мова два місяці В РІК! А далі по 5/10 днів, як і без консульського обліку. Для чого народ в оману вводити?

Прикрили афери з "авто на фірму", починаються нові.

20. dazor

dazor New Member

а де твій аватар? :)