----------------------------------------------------------- Доброго дня, я можу допомогти вам в реєстрації авто на польські номера на фірму, перетин кордону необхідно здійснювати 2 рази в рік, всі деталі за телефоном 0938784125
Доброго дня. Привозим машини на Польских номерах на Польську фірму, передаєм на підставі договору про працю, необхідно перетинати кордон раз на два роки. Пишіть intok@onet.eu
Дописувачи, вчора в новинах побачив сюжет про автівки на польских номерах. Дуже лячно, чомусь, але вирішив знайти львівський форум та запитати чи дійсно така схема працює та можна придбати авто та рік-два на ньому їздити? Мене цікавлять недорогі авто 90-х, початку 2000-х років, скоріше для таксі та як перші авто для навчання. Та чи нема якоїсь додаткової реєстрації по областях?
Почитайте тему, ніби ж все є вже. І якщо можна, то дайте посилання на сюжет. Цікаво просто, що там "цікавого" сказали. А то деколи аж вуха ріже від некомпетентності та необізнаності журналістів в темах, які вони висвітлюють.
Я перепрошую! Але є маленький нюанс з приводу авт з Чехії. Для виготовлення страхового полісу на авто не потрібно мати приписки. Мусите сказати що ви турист і назвати будь - яку адресу (але дійсну Чешську). А щоб придбати там авто не потрібно мати вид на проживання врто домовлятися і можна їхати без реєстрації авта на себе. Нюансів багато. З приводу польщі то є можливість реєстрації машини і легального перебування на україні протягом року (без перетину кордону)
на границе уже сделали ограничения,будьте внимательны .... разрешено пересекать авто на польских номерах физическим лицам каждые 5-10 дней.у тех кто делал доки для эксплуатации авто на 1 год по украине приостановили въезд в украину,готовится закон по изменению пограничного контроля для авто на польских (иностранных номерах),такие авто могут выехать а въехать обратно в украину не смогут,на границе не пустят.Пока ждите может появятся новые каналы.
Так і було. Нічого не змінилось. Тобто? Стамбульску конвенцію відмінили, чи як? Проблема в тому, що документи в більшості випадків "ліві". Фури ж як пускали, так і будуть пускати. Звідки інформація? Не вірю, як таке може бути взагалі?
да так и осталось для физлиц.Конвенцию никто не отменял,и ее почти не возможно отменить,а вот выкрутасы с "левыми" доками на год поджали с того,что в бюджет ничего не поступает.Вы когда последний раз были на границе?Вам там скажут,или Вы на лапу пограничнику дадите что бы вас назад в украину пустили.Закон дали на рассмотрение если его примут то капут всем кто ездит на польских номерах с учетом пересечения границы 2 месяца в год или 1 раз в год.У ментов своя правда,дана указом с верху.Но думаю,что не все так плохо и какой то коридор оставят для развития коррупции
Що і треба було доказати: митникам неофіційно сказали "пресувати" всіх, хто заїжджає по так званій "Стамбулці". А це, по суті, перевищення службових повноважень. Бо Закон (а тим більше, міжнародна конвенція) має вищу силу, ніж їхні всякі там внтурішні розпорядження. Інше питання, що тепер тим, в кого "ліві" документи не дають в'їхати. Цього, по суті, і треба було чекати. Той, в кого з документами все номрально, і справді оформлений на фірмі, я думаю, після довгих розмов з митниками, все-таки заїде. Міжнародне законодавство ж не можна відмінити чи змінити. Кожні 10 днів там. Останній раз - того тижня. Якщо не протерміновувати, пускають/випускають без проблем. Ну так що за закон? Проект закону десь почитати можна? Звідки інформація взагалі? Як на мене - все необгрунтовані чутки. На 10 днів заїжджають транзитом, як можна його заборонити? Це все прописано в Митному Кодексі, зміни до якого прийняли якраз цього року. Так що, детальніше, будь ласка, якщо можна. В тому то і проблема. Ми самі не знаємо своїх прав і не вміємо їх відстоювати. В органах ж поголовне перевищення службових повноважень. Так і живемо. От і Ви вже свої законні права називаєете корупцією. Корупція - це те, що твориться у владі. І митні збори, у шість разів більші за вартість машини - теж нездорово. А заїхати транзитом - це не корупція, а наше, повністю законне і гарантоване Митним Кодексом право.
потому что вы физлицо. это все мы знаем после долгих разговоров,это сутки разговоров и пребывания на яме с разобранным авто скрести пальцы что бы это было так,тем более я ничего не имею против что бы люди покупали и ездили на авто которое им хочется а не на наших тазиках в 3 раза дороже
А я про це і говорю. Ви ж вище писали, що готується якись-там закон, що авто на іноземних номерах не зможуть заїхати. Я не про "авто на фірму", тут все і так ясно, це було очікувано, я про транзит. Чи ви мали на увазі якраз тих, що по "Стамбулці"? Ну не я ж поширюю чутки, що скоро все "прикриють". Тому і прошу навести джерело, звідки така інформація.
от пограничника смогут только те кто каждые 5-10 дней пересекает (т.е. физлица),а прижимают тех кто сделал доки на 1 год. якобы они работники польской фирмы
В мене знайомий купи автівку на Латвійських номерах,їздить поки що все нормально.Авто зареєстроване на Латвійську фірму. Поки що ніде нема офіційної інформації про заборону такої схеми.Чекаємо далі,я не здивуюсь,якщо обмеження приймуть - влада така.Та і ЗАЗ, Богда(які зараз зупинились бо Росія ввела утилізаційний збір), Китайські авто імпортери будуть лобіювати обмеження, тут народ до одного місця.
Доброго дня хлопці. Планую найблищим часом пригнати собі авто з Польщі типу Рено Кенго або щось схоже (вантажне) і розмитнити його. Чи може хтось реально проконсультувати по даному питанню, буду дуже вдячний. Пишіть в приват. Дякую.
Починається... Ви читали взагалі закони? Ніде не пише про перетин кордону ЩО два місяці, а йдеться мова два місяці В РІК! А далі по 5/10 днів, як і без консульського обліку. Для чого народ в оману вводити? Прикрили афери з "авто на фірму", починаються нові.
Можете уважно прочитати закон до частини 1 та 5 ст. 380 Митного кодексу України від 13.03.12 № 4495-VI (далі – МК України) там все детально описано! http://www.customs.gov.ua/dmsu/control/uk/faq/fulllist?themeId=294663&qliststind=