Авто з Польщі.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Vidok, 16 лип 2010.

1. sani

sani Well-Known Member

а в чому проблема? реэстрацыйны документи э?

2. nozhak

nozhak Member

Про які саме реєстраційні документи йдеться мова?

3. sani

sani Well-Known Member

карта поязду, та бріф.

4. reectrator

reectrator New Member

брехня хлопці можна зробити все!!!!!

5. vovasilvova

vovasilvova Member

reectrator, Тобто все???

6. reectrator

reectrator New Member

авто на фірму з нормальними офіційними доками і їздіть собі.ніхто вам не боронить
    .

7. vovasilvova

vovasilvova Member

то коштує в районі 1000 у о....

8. AndiL

AndiL New Member

Підкажіть будь ласка, скільки буде коштувати авто (Polo 1998-99р 1L) ціною в Польщі 1000евро. Ціна згідно розрахунку на автоконсалтінгу 3000евро але ж є ще сертифікат, брокер, оформлення в Польщі доків? У скільки можуть обійтись ці послуги? Дякую.

9. djkoalle

djkoalle New Member

Що саме тобі потрібно ? Ти хочеш оформити авто на польській реєстрації чи розмитнити і поставити а Укр. реєстр.

10. RockRuleZz

RockRuleZz Member

Доброго часу доби шановна спільнота, в мене є таке питання.
    Я знайшов собі авто на сайті mobile.de
    http://suchen.mobile.de/auto-insera...Price=1001&ambitCountry=PL&export=ALSO_EXPORT
    Ось посилання, я його хочу пригнати для себе, на "розборку", які є нюанси, тобто які можуть виникнути проблеми? Що для цього мені потрібно? Чи можливо є люди які її мені в Україну машину приженуть, і звичайно було б дуже добре якщо б я був би вписаний в тех.паспорт.
    Дякую.

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

Можливо і без допису в тех.паспорт, так як авто купується не для того щоб їздити

11. djkoalle

djkoalle New Member

Куди потрібно пригнати машину ???
    Наявність закордонного паспорту та шенген візи ???
    Бути вписаним в техпаспорт означає що людина котра продає авто повинна погодитись з такою умовою. Повинна бути польська страховка на особу яка вписана в тех.паспорт. Якщо продавець відмовляється вписувати в тех.паспорт тоді процедура буде трішки складнішою і дорожчою.
    Все решту можна обговорити тільки при зустрічі .
    До речі BMW 320 в кузові E36 в 2001 році не випускались, у мене BMW 318 Е36 на польській реєстрації.

12. RockRuleZz

RockRuleZz Member

djkoalle,
    Не можу відправити ПП, скиньте будь-ласка свій номер обговоримо

13. djkoalle

djkoalle New Member

067-34-01-530 Іван

14. SYNoverSKY

SYNoverSKY New Member

Доброго дня! Шукаю людей, які б зареєстрували авто на фірму.
    Маю закордонний, шенгенську візу.
    Писати в ПП. Дякую.

15. oleggas

oleggas New Member

Мене також зацікавила купівля авто з польськими номерами на міжнародну фірму. Прошу написати в приват, хто може допомогти у цьому питанні !

Також хотів би знати, чи можна ( авто з польськими номерами) застраховати в Україні ? Буду вдячний за відповідь.

16. sani

sani Well-Known Member

мене теж таке цікавить :)

17. Скажіть будь ласка я давно думав пригнати собі авто з Польщі. Сам проживаю у Франківській обл. І перетинати кордон що 10 днів незможу. І тут недавно я побачив що авто можна взяти у Львові на Польських нмерах, і перетин кордону 1 раз на рік. Хто знає чи насправді так можливо. Ну і загалом які плюси і мінуси цього??????????
    Вот і це авто http://auto.ria.ua/auto_bmw_525_8756378.html

18. shumik

shumik Well-Known Member

19. Oberig

Oberig Member

є дві приказки, а далі собі робіть висновки самі:

1. Безплатний сир тільки в мишоловці.
    і
    2. Без лоха - жизнь плоха.
    :vinsent:

• Подобається Подобається x 1
  20. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Заправляти? BMW 2002 року з мотором дизель 2.0 і коробкою автомат бере 6 по трасі і 7,5 по місту. 2.5 не на багато більше. Тобто, виходить дешевше, ніж заправити Жигуля. Це Вам не бензин :)

На рахунок "авто на фірму", "виїзду раз у рік", і інших подібних оголошень та пропозицій - дам посилання на інший форум, де це вже обговорювалось. Думаю, це наведе Вас на правильні висновки.

http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showpost.php?p=152878&postcount=373

А, і так, такий варіант, щоб виїжджати раз у рік, дійсно є. Але має бути перевірена відома фірма, знайомі перевірені люди, і ціна на це все відповідно висока. Тому, 90% оголошень - це все "липа".

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)