Підкажіть будь ласка, скільки буде коштувати авто (Polo 1998-99р 1L) ціною в Польщі 1000евро. Ціна згідно розрахунку на автоконсалтінгу 3000евро але ж є ще сертифікат, брокер, оформлення в Польщі доків? У скільки можуть обійтись ці послуги? Дякую.
Що саме тобі потрібно ? Ти хочеш оформити авто на польській реєстрації чи розмитнити і поставити а Укр. реєстр.
Доброго часу доби шановна спільнота, в мене є таке питання. Я знайшов собі авто на сайті mobile.de http://suchen.mobile.de/auto-insera...Price=1001&ambitCountry=PL&export=ALSO_EXPORT Ось посилання, я його хочу пригнати для себе, на "розборку", які є нюанси, тобто які можуть виникнути проблеми? Що для цього мені потрібно? Чи можливо є люди які її мені в Україну машину приженуть, і звичайно було б дуже добре якщо б я був би вписаний в тех.паспорт. Дякую. ---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ---------- Можливо і без допису в тех.паспорт, так як авто купується не для того щоб їздити
Куди потрібно пригнати машину ??? Наявність закордонного паспорту та шенген візи ??? Бути вписаним в техпаспорт означає що людина котра продає авто повинна погодитись з такою умовою. Повинна бути польська страховка на особу яка вписана в тех.паспорт. Якщо продавець відмовляється вписувати в тех.паспорт тоді процедура буде трішки складнішою і дорожчою. Все решту можна обговорити тільки при зустрічі . До речі BMW 320 в кузові E36 в 2001 році не випускались, у мене BMW 318 Е36 на польській реєстрації.
Доброго дня! Шукаю людей, які б зареєстрували авто на фірму. Маю закордонний, шенгенську візу. Писати в ПП. Дякую.
Мене також зацікавила купівля авто з польськими номерами на міжнародну фірму. Прошу написати в приват, хто може допомогти у цьому питанні ! Також хотів би знати, чи можна ( авто з польськими номерами) застраховати в Україні ? Буду вдячний за відповідь.
Скажіть будь ласка я давно думав пригнати собі авто з Польщі. Сам проживаю у Франківській обл. І перетинати кордон що 10 днів незможу. І тут недавно я побачив що авто можна взяти у Львові на Польських нмерах, і перетин кордону 1 раз на рік. Хто знає чи насправді так можливо. Ну і загалом які плюси і мінуси цього?????????? Вот і це авто http://auto.ria.ua/auto_bmw_525_8756378.html
є дві приказки, а далі собі робіть висновки самі: 1. Безплатний сир тільки в мишоловці. і 2. Без лоха - жизнь плоха.
Заправляти? BMW 2002 року з мотором дизель 2.0 і коробкою автомат бере 6 по трасі і 7,5 по місту. 2.5 не на багато більше. Тобто, виходить дешевше, ніж заправити Жигуля. Це Вам не бензин На рахунок "авто на фірму", "виїзду раз у рік", і інших подібних оголошень та пропозицій - дам посилання на інший форум, де це вже обговорювалось. Думаю, це наведе Вас на правильні висновки. http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showpost.php?p=152878&postcount=373 А, і так, такий варіант, щоб виїжджати раз у рік, дійсно є. Але має бути перевірена відома фірма, знайомі перевірені люди, і ціна на це все відповідно висока. Тому, 90% оголошень - це все "липа".