Як зараз ситуація? Хочу пригнати собі авто з Польщі. БМВ 320, там коштує 400 евро, скільки ще потрібно заплатити щоб тут можна було їздити на польській реєстрації? І що для цього потрібно.
Ну я зрозумів що за таку ціну не доїде. Потрібна така машина і щоб ту можна було їздити 2 місяця а далі на кордон і знову 2. А ще краще 1 рік на тимчасовій реєстрації. РОзпишіть ціни будь-ласка. І скільки буде коштувати пригнати таку машину на запчастини?
Доброго дня! Підкажіть фактичну вартість розмитнення не беручи до уваги online калькулятори для Opel Zafira 2007-2008 року 1,8 бензин або 1,9 дизель орієнтовна вартість 5000 EUR
А найкраше взагалі не виїжджати Повірте, якби те, що ви пишете, було можливо, ніхто б не їздив на рухляді з українською реєстрацією. Думаєте, ви один такий хитрий? 2 місяців немає, є 10 днів. 1 рік - це коли машина на міжнародну фірму зареєстрована, послуги такі коштують дорого. І взагалі, люди, майте совість і читайте тему, ви задаєте одні і ті самі питання, навіть не читаючи тему. На попередніх сторінках абсолютно все розписано, з того часу нічого не змінилось.
Щоб раз на 10 днів їздити це коштує машині+350$за зміну номерів прописку+ТО орінтовно 50у.о.(в залежності від стану авто )+страховка(в залежності від стажу,обєму двигуна).Це ціна без перегону в україну. Якщо раз на рік то 700у.о. до ціни.
ТО коштує 100 злотих, страховка, якщо стаж малий, дорога, може бути навіть до 200 євро, а для чого прописку? Співвласником вписують і без прописки.
бо rostikua машини реєструє в Ярославі - там хочуть прописку Це машина ввозиться в якому МР - транзит, тимчасовий ввіз, імпорт?
якщо потрібно можу запитати ---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ---------- правильно пишеш 60 днів тобто 2 місяці взагалі такого немає і не було. ---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ---------- тільки польський кордон ---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ---------- на Польську чи Литовьку. В мене на Польську оформлене авто, але я реально співпрацюю з цею фірмою
спитайте пліз, бо маю вихід на праворульні машини по цікавих цінах, цікавить скільки коштуватиме переробка того на лівий руль, треба прорахувати чи вартує гра свіч то треба сказати марку авто, чи так приблизну вартість скажуть?
Авто в Литві купляєте чи в Польщі??? Я розумію що вони із за океану... Напишіть мені в приват свій номер телефону бо сюди не часто захожу я дам відповідь.