Почитав я тут все вище написане і скажу нічого не помінялось в цьому році вже два рази перетинав кордон. Правда я працюю на польську фірму і всі документи в мене впорядку, але власник авта я. Зробив в листопаді Карту Поляка шоб наше доблесне ДАІ не штурмувало бо як бачать авто на номерах іншої країни то біжать зупиняти.
Хочу задати два питання: 1. На скільки я знаю, Карта Поляка на території України ніяких переваг чи пільг не дає. Чи не так? 2. Ви карту поляка робили тільки заради машини, чи у Вас справді були родичі і відповідні документи? Чи Ви просто купили карту? Якщо так, цікавить, як то кажуть "цена вопроса", бо хочу собі теж її зробити (не заради авто). Можна в приват. Буду вдячний.
... щось не розумію вашого сарказму... Карта Поляка, окрім самої Польщі, для інших держав в тому числі і України не є жодним документом який має юридичну силу. Навіть в Польщі читав на деяких сайтах просять разом з картою показувати документ який засвідчує особу. А якщо ви про наших ДАІ-шників які в документах не розбираються то тоді може на "дурака" і пронесе. Ви б попробували у нас на Закарпатті покататися так- у нас кожен ДАІ-шник вже давно знає як виглядають документи типу ПМЖ ітд інших держав.
я був майже у всіх областях крім Криму і Харківської області і все нормально. Я взагалі за це не переживаю тому що я реально працюю на польську фірму і є співласником я вклав свої гроші туди які зараз працюють і приносять досить не поганий прибуток. А що стосується Карти Поляка то я її зробив тільки ради візи і все, а не для того щоб перед нашими ДАІшниками хвастатись. ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ---------- ---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ---------- Був я і в Закарпатті маю договори з двома фірмами з Ужгорода і нічого особливого їдеш нормально без ніяких проблем.
то точно. але вони самі нічого не розуміють. шукають дурнів з кого б здерти пару гривень. їхнє діло то права і техпаспорт. Якщо є - то пішли вони лісом
Я показую ксерокопії документів на нашу фірму так як власник авта фірма,а я записаний в другій графі закордонний паспорт свої права і документи на машину і сертифікат свій що я є представником від фірми в Україні далі "Щасливої дороги" від наших ДАІшників.
в мене трохи простіше я - фізична особа. машина батькова, деколи позичаю. даївцям показую тільки те, що вони можуть вимагати згідно ЗУ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень №3565 а саме: права водія і тех. паспорт
+5 Деколи коли читаю що тільки наші люди дайцям(на їх вимогу) не показують і загран паспорта, і мельдунки, і карти побиту і дивуюсь звідки в людей такий тваринний страх перед дайцями? Це напевно вже генетично закладено. Цікаво коли вже ген порснеться який підкаже людям принаймні свої елементарні права знати
Всім привіт! хочу пригнати машину на запчастини(хто підкаже які способи є).Чи можна купити машину в польщі з документами перегнати на україну і розібрати(чи не потрібно буде вертати документи поляку).Або поляк переганяє машину через кордон і забирає документи і з документами вертається в польщу.Чи так можна аа. якщо не можна то як? Наперед ДЯКУЮ.
1 якщо домовишся з поляком,то хай їде сюди лишає тобі машину дома,забирає номера і їде на поїзді додому.Є поляки які так роблять. 2 купити ти машину зможеш,але оформити ти її на себе не зможеш,оскільки нема в тебе прописки польської. 3 можу допомогти змашиною на донора якщо цікавить пиши
підскажіть будьласка! авто на польських номерах з консульською реєстрацією,потрібно перетинати тільки польський кордон?чи можна будь-який?
якщо я перебуваю на консульському обліку,мені потрібно перетинати кордон раз в 60 днів!мені потрібно перетинати тільки польський кордон ?чи можна будь який ?наприклад білопусії.
60 днів В РІК. Далі - звичайних 10. Перетинати можна будь-який, головне виїхати з країни. Це стосується і громадян з КО, і без КО.
Всім привіт!!! наприклад я працюю в польші і хочу купити там машину що для цього потрібно? і що ще потрібно щоб я зміг тимчасово на 10 днів вїхати в Україну?? дякую))
Всім привіт!!!Скажіть будьласка хто-що знає про Стамбульську конвенцію,як повинна працювати ця схема????ДЯКУЮ. ---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ---------- А що так тихо на форумі???Невже всі за автівками гунули.......????????????