Авто з Польщі.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Vidok, 16 лип 2010.

1. MVC

MVC Member

Почитав я тут все вище написане і скажу нічого не помінялось в цьому році вже два рази перетинав кордон. Правда я працюю на польську фірму і всі документи в мене впорядку, але власник авта я. Зробив в листопаді Карту Поляка шоб наше доблесне ДАІ не штурмувало бо як бачать авто на номерах іншої країни то біжать зупиняти.

• Подобається Подобається x 1
  2. Witalij Gl

Witalij Gl Member

А яке відношення має Карта Поляка до їзди на закордонних номерах по Україні?

3. MVC

MVC Member

хі-хі хі-хі хі хі-хі

4. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Хочу задати два питання:
    1. На скільки я знаю, Карта Поляка на території України ніяких переваг чи пільг не дає. Чи не так?
    2. Ви карту поляка робили тільки заради машини, чи у Вас справді були родичі і відповідні документи? Чи Ви просто купили карту? Якщо так, цікавить, як то кажуть "цена вопроса", бо хочу собі теж її зробити (не заради авто). Можна в приват. Буду вдячний.

5. Witalij Gl

Witalij Gl Member

... щось не розумію вашого сарказму... Карта Поляка, окрім самої Польщі, для інших держав в тому числі і України не є жодним документом який має юридичну силу. Навіть в Польщі читав на деяких сайтах просять разом з картою показувати документ який засвідчує особу. А якщо ви про наших ДАІ-шників які в документах не розбираються то тоді може на "дурака" і пронесе. Ви б попробували у нас на Закарпатті покататися так- у нас кожен ДАІ-шник вже давно знає як виглядають документи типу ПМЖ ітд інших держав.

6. MVC

MVC Member

я був майже у всіх областях крім Криму і Харківської області і все нормально. Я взагалі за це не переживаю тому що я реально працюю на польську фірму і є співласником я вклав свої гроші туди які зараз працюють і приносять досить не поганий прибуток. А що стосується Карти Поляка то я її зробив тільки ради візи і все, а не для того щоб перед нашими ДАІшниками хвастатись.

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

Був я і в Закарпатті маю договори з двома фірмами з Ужгорода і нічого особливого їдеш нормально без ніяких проблем.

Останнє редагування: 12 січ 2012
  7. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

то точно. але вони самі нічого не розуміють. шукають дурнів з кого б здерти пару гривень. їхнє діло то права і техпаспорт. Якщо є - то пішли вони лісом

8. MVC

MVC Member

Я показую ксерокопії документів на нашу фірму так як власник авта фірма,а я записаний в другій графі закордонний паспорт свої права і документи на машину і сертифікат свій що я є представником від фірми в Україні далі "Щасливої дороги" від наших ДАІшників.

9. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

в мене трохи простіше
    я - фізична особа. машина батькова, деколи позичаю. даївцям показую тільки те, що вони можуть вимагати згідно ЗУ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень №3565

а саме: права водія і тех. паспорт

10. artur a

artur a Member

+5:good: Деколи коли читаю що тільки наші люди дайцям(на їх вимогу) не показують і загран паспорта, і мельдунки, і карти побиту і дивуюсь звідки в людей такий тваринний страх перед дайцями? Це напевно вже генетично закладено. Цікаво коли вже ген порснеться який підкаже людям принаймні свої елементарні права знати :)

11. depotat

depotat New Member

Всім привіт! хочу пригнати машину на запчастини(хто підкаже які способи є).Чи можна купити машину в польщі з документами перегнати на україну і розібрати(чи не потрібно буде вертати документи поляку).Або поляк переганяє машину через кордон і забирає документи і з документами вертається в польщу.Чи так можна аа. якщо не можна то як? Наперед ДЯКУЮ.

12. rostikua

rostikua Member

1 якщо домовишся з поляком,то хай їде сюди лишає тобі машину дома,забирає номера і їде на поїзді додому.Є поляки які так роблять.

2 купити ти машину зможеш,але оформити ти її на себе не зможеш,оскільки нема в тебе прописки польської.

3 можу допомогти змашиною на донора якщо цікавить пиши

13. btr

btr New Member

підскажіть будьласка! авто на польських номерах з консульською реєстрацією,потрібно перетинати тільки польський кордон?чи можна будь-який?

14. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Що значить, по-вашому, "консульській реєстрації"?

15. btr

btr New Member

якщо я перебуваю на консульському обліку,мені потрібно перетинати кордон раз в 60 днів!мені потрібно перетинати тільки польський кордон ?чи можна будь який ?наприклад білопусії.

16. StalloneUA

StalloneUA Active Member

60 днів В РІК. Далі - звичайних 10. Перетинати можна будь-який, головне виїхати з країни. Це стосується і громадян з КО, і без КО.

17. Anabolikilemnja

Anabolikilemnja New Member

Всім привіт!!! наприклад я працюю в польші і хочу купити там машину що для цього потрібно? і що ще потрібно щоб я зміг тимчасово на 10 днів вїхати в Україну?? дякую))

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Прочитати тему...

• Подобається Подобається x 2
  19. XAXOL

XAXOL New Member

Всім привіт!!!Скажіть будьласка хто-що знає про Стамбульську конвенцію,як повинна працювати ця схема????ДЯКУЮ.:sad:

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

А що так тихо на форумі???Невже всі за автівками гунули.......????????????

Останнє редагування: 10 лют 2012
    • Подобається Подобається x 1
  20. MVC

MVC Member

Оформляйте на фірму авто і тоді ніяких проблем (перевірено)...

а де твій аватар? :)