сподобатись то сподобається, але тоді хлопакові в Верховну зРаду треба йти. Інакше не натириш стільки і є ризик що кохана до пенсії на ровері буде педалі крутити )
Навіяло: It won't be a stylish marriage - I can't afford a carriage, But you'd look sweet upon the seat Of a bicycle built for two.
Всім дуже дякую... але що можна придбати за ці гроші?? і навіть якщо їх "не багато" як для вас, то для мене це грощі і не малі... Про Верховну Раду жарт сподобався, дякую... а ось це створіння www.bulavka.ua/ru/cars/info-955.html?? воно безпечно? не можу знайти краш..
тут не про гроші акцент був, а про то що подарунок б/в Якщо то друге авто в сім'ї то терпимо. Хоча Матізи більш економні були б для пуркання по місту. Наскільки безпечні? Наскільки може бути безпечною маленька консервна банка?! 8-ки, 9-ки в порівнянні напевно трохи безпечніші, але то таке. Як говориться "На колір і смак....." Якщо намітили іменно вказане чудо і ставити на облік будете у Львові, то місяць відїздите на тимчасових документах (допоки будуть перевіряти)
Ну, значит, прошло 4 года с момента покупки... результат: проехала жена 40.000 км, за это время: Поменяли топливный насос - заводской брак через 4 месяца. Проблемы с крышкой топливного бака, не плотно закрываэтся.. поменяли 2 раза через 7 мес после покупки. Поменяли спикер на водительской дверце.. через 2 года.Все это было по гарантии 3х годичной. пару месяцев назад накрылся СД плеэр. Гарантия кончилась, стоимость замены - $600. Порыскал по интернету - только б/ушные в продаже. решил разобрать этот девайс и попрпбовать починить.... А там жеж.. все такое мелкое, пальцы как сардельки, инструмента нет.. Причину вроде нашол, но не уверен на 100%, а собрать - инструмента нет такого менкого. Покупать инструмент? потом собрать и вдруг опять не заработаэт? Короче, собрал я остатки этого плеэра в коробочку и поставил в сарай. Зашол на Гоогл, нашол, дешевое обычное радио с плеэром и установодхный кит на эту модель авто.. и вот зжду.. Заплатил $72 Установка занимаэт 10 мин, читал в нете. По поводу двигателя и трансмиссии- нареканий нет, но как для меня, хлипковатый автомобиль. Разгоняэтся резво, скорость набирайэт быстро.. но все равно, это не для меня. Я предпочитаю минимум 6 цилиндров и вес авто под 2 тонны. Собиралось жинкине авто В Мексике, по сборке пратензий нет, а вот по качеству деталей.. чесно говоря - не ожидал..
За 4 роки, досить мало, тому враховуючи, що дилер сказав перші 170000 тис. треба тільки масло міняти... Ну не уж то было не понятно, а Полковник?
Від мого дому до роботи - 17 км, отже туди й назад 34. 34 х 5=170 170 х 52=8840 8840 х 4=35360 Плюс ще якісь вицєчки з дітьми... в мене була б така сама цифра. Переїзди до Стрия і назад декілька разів у рік не враховано.
А йой, панєнко.... на машині і тіко їхати... Беріть приклад з мартіні, купіть си ровера. Дійсно, ніколи над тим не думали?
Від мого дому до роботи - 25 км, отже туди й назад 50. Плюс ще якісь вицєчки з дітьми (и с женой П.)... в мене була б така сама цифра.
Молодий чоловіче, підростете - запропонуйте своїй дружині. З врахуванням того, що на ровері ще будуть двоє дітей з шкільними сумками, її сумочка плюс сумка з речами, аби у офісі переодягнутись, ну і ще закупи. Цікавить мене напрямок, котрим вона Вас пошле.
А, ну раз діти, тоді так.... Вибачайте, не хотів обідити, просто ровером коли погода дозволяє мабуть простіше..
Та що Ви - я, та й образитись? Просто відчутно, що з Вас юнацький досвід промовляє. Це вже справді як кому.
Просто знаю, що у європі, зараз народ активно пересідає на скутери та ровери. Бо бензин дорожчає, кіко зараз в Чехії літр коштує?