А це вже для відпочинку - мангал (розмір, напевно, 1х2 метри !!!!) І пательні і казанки. Та найбільша пательня - напевно, теж не менше метра в діаметрі)))
Ну, і наостаток ще кілька фото : Двері в жіночий туалет в потязі. Такий велосипед стояв поряз з тим великим собором в Лінці. Якісь плити, напевно, дууууже давні, на стіні старого собору в Енс. Це перед брамою того старого собору в Енс. Так і не розпитав, що то таке((( Знак дуууже видовжений, якщо дивитися збоку. Але, для водія, який під"їжджає - якраз то дуже комфортно бачити) Ще було, коли вперше стояли під клінікою в Лінц і чекали, поки Сестра вийде з роботи. Раптом я побачив, як з-за повороту виїжджає трамвай. Але !!!!!!!!!! Рейок там не було!!! Потім зауважив, що зверху не штанга, як в трамваю, а "роги", як в тролейбуса. І проводи йдуть 2, а не 1, як в трамваю. Сфоткати не встиг( А наступні рази бачив більш звичні тролейбуси. Сестра розповіла, що він поки що лише ОДИН такий тролейбус в Лінц. Вузький і довгий, колеса закриті (лиш низ коліс трохи видно). Про дорогу назад. Завезли нас на вокзал в Лінц. Сіли ми в потяг. При посадці зразу перепитали в стюарда, чи зможемо у нього квитки придбати. Підтвердив і придбали в нього пізніше. Їхали, часами, 200км/год. Приїхали на головний вокзал, тобто, на метро вже не каталися. До автобуса було ще майже 1,5 години. було холодно - падав мокрий сніг. Дружина запропонувала спуститися десь під землю. Спустилися на зупинку трамваю, де були лавки. Не було там сильно тепло, але вітру не було і за комір нічого не капало))) Можна було ще нижче спуститися - ближче до метро, там і Макдональдс був. Але... Хвилин за 25 до відправлення автобуса вилізли наверх, пройшлися до зупинки автобуса. Автобус вже був на місці, видно, щойно прибув з Братислави. О 23:20 виїхали з Відня. Біля 9:10 ранку були на автостанції Метро Млоціни. Біля 10год були вдома) Ну, десь так... Дякую за увагу!
Напевно, найперше з варіантів, що викинуло. Та й ціна - 118 злотих за 2 квитки в одну сторону. Дешево, як борщ) А Ви б що радили? Пробовали шукати Варшава-Лінц. І місяць перед тим показувало варіант з пересадкою в Празі (4 години між прибуттям і відправленням), але, коли настав час купляти квитки, то того варіанту знайти не зміг.
Ціна дуже добра. Та вже тут нічого і не порадиш, бо ціна часто буває вирішальною. Я в напрямку Відня не дуже сильна в цінах на квитки, мені до Відня півтори години на авто, то й не дуже цікавлюсь. Але чоловік часто їздить до Львова й назад чеським Лео експресом, то каже, що автобус в певні дні їде до Відня.
А ще ж до Катовіце з Варшави неблизька дорога. Добратися не проблема. Але, таки краще, коли чим поменше пересалок.
Доба? Мене б теж)) Але, 10 годин - ще вижив я. Найдовший переїзд був з Варшави до Ченстохови. Таки, на зупинках можна вийти, розім"яти ноги, курнути. Звичайно, був би якийсь дешевий лоукост - взагалі б була лафа)))
Та ні, не доба, день. ) Я тому полюбляю подорожувати машиною, що не залежиш ні від чого, зупиняєшся, коли хочеш, на скільки хочеш. Ну і можна тому, що я люблю керувати. І повертаючись до теми - дуже цікаво написано. Я навіть задумалась, чи не знайти час для опису своїх подорожей.
ОК. З чого почати? З останніх - Словенія, Сіцілія, Албанія, Північна Італія (південний Тироль). Вибирайте!
Тобто, Ви пропонуєте комусь з нас створити тему, а вже Ви там почнете дописувати? Прошу - на Ваш розсуд. Ну, пропоную Албанію (бо я агітував "своїх" австрійців, аби влітку чи на початку осені саме туди рванути)