Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... пупер у своєму репертуарі, міняє аватари як пєрчаткі)
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... нє, ну пупере, це не найяскравіший варіант... а де пакет із сємками? а знаєш, який го.... крутіший? - той, у якого куртка заправлена в штані
Відповідь: Приготування до весілля скажіть будь-ласка,чому помінявся Ваш аватар та щей щось Він засмучений?Якщо не помиляюсь то це новий
Відповідь: Приготування до весілля Так новий! Розумієте зараз в моєму житті такий період коли навалилось дуже багато переживань і проблем. Я запуталась в своєму існуванні...Спочатку 2 тижні ревіла, а тепер намагаюсь опанувати себе і почати шось робити... Обіцяю після вирішення проблем замінити аватар і підпис(доречі шось він нікому не подобається, але такий стан душі в мене...)
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Надійко,а як же передсвятковий настрій? У вас завтра така гарна дата .Я думаю все у вас буде гаразд:agree: і скоро ви поміняєте свій аватар,бо сама кожен раз ,дивлячись на новий,думаю,а що то за Надійка:no: ?!А потім: -А,це ж НАДІЙКА! Вище голову і з наступаючим вас святом !
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Надіюсь, що аватор і підпис зміниться 5 березня
:o ну не зовсім завтра, то аж після завтра... Ну все дівчта годі мене жаліти, а то п.Лілі багато роботи буде (багато дописів переносити у відповідні гілки...)
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Надійко, вам би на аватарці пасував гіяцинт або фіалочка. Та й 5те березня вже настало. Не розчаровуйте Улянку.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... а чого? прикольна...мені нагадує велосипедистів Та й пупер і цю скоро змінить, вони у нього більше двох тижнів не затримуються
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... паць біжить так швидко за фотографіями личаківської.....