Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ай-я я-я-я я-яй Убили негра, Убили негра, убили Я-я-я-я-я Ни за что, ни про что, ........
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... ТАК... дожилися... Це шо? Мімікрія? Плагіат? Ліля! тре' шось робити...
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... тільки їх треба зманшити, якщо використовувати тут на форумі
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Свій аватар я соорудив сам, обрізавши картінку Сальвадора Далі. Загалом, стилістично ця картінка не надто характерна творчості цього маляра. Та й витяв я звідти мале-е-е-е-есенький фрагмент – оптимістичний, веселий. Жовте небо. Спека. Червоні «українські» (хоча певно, іспанські) поля. Молодий сільський парубок, дві смагляві красуні. Все просто, помисли їх чисті. Чисті, я сказав!!! :p Був у мене й інший варіант – запсуте у Фотошопі власне личико. Та щось повстидався клеяти його на форум. Чи то хочу зберегти свою «загадковість»? :p
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ха-ха!!! А ти питав, чим мені твій аватар не подобався. Тепер знаєш. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... змiя.... шкода, що в мене жаба-скрипт на кпк не працюе -- показав би тобi смайлика...
Аватар та форумлянини... Кажуть шо собака відповідає своєму хазяїнові, а чи відповідає вам ваш аватар...?!
Відповідь: Аватар та форумлянини... більш-менш, так. трохи суму, трохи любові до одинацтва, відваги і романтики, вовк - одинак, якому нічого втрачати, і який захищає цю дівчину, дитинку в душі - такою вона є. як маюнка маленька-юна я взагалі люблю аватар міняти. хоча цей, мабуть, надовго. відчуваю, що МОЄ. ніби і колір в ньому є, а віє легкою прохолодою... а що скажете про свій аватар?
Відповідь: Аватар та форумлянини... як флєшку на тощу грудь прийняти то починає відповідати...на питання
Відповідь: Аватар та форумлянини... Про той де писало i must not kill in class, то зовсім мовчу....А цей, ну шо - пише моєпсевдо, та мої лапи...Він майже пустий..