Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Вітаю п.Левандівку з таким "моргаючим " аватаром!І в паспорті певно теж так моргає...Кста,а я теж хочу гіфку поставити...
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... то в нас на форумі якісь нововведення,шо можна анімовані аватарки ставити,а я не знаю?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Та ж пан Левандівка уже про це написав. На гілці Вітаю. Нарешті крига скресла і Мартіні подарував усім форумлянам велику радість! Тепер і пуперу буде ЩАСТЯ!!! Пупере, вітаю!!!!
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... о,файно!Тре собі шось придумати!Дякую,Лілю,а то я шось неуважна!)))
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Приєднуйся! От я нарешті мала нагоду поставити свою улюблену фоточку, стягнену з одного готичного сайту.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Воно пише,шо я не можу встановлювати анімовані картинки....:no: :no: :no:
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... угу,напевно розмір....Завтра придумаю шось,сьодні не охота паритися!Але я обов"язково скористаюся гіфками!
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Сявичу, погоджужтесь: рано чи пізно знайдуть і пов'яжуть! (ттт)
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Пупере, у тебе щось сталося? То погода так впливає? А це допоможе?
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Пупер, не змогла промовчати. У Вас шокуючий аватор, REAL!!!!! На що намікаєм,?????
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Шо сі стало з аватаркою Пупера?!Верніть,а то він зараз злий прокинеться і буде біда! :D
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... це був африканський танок.... а тепер не буде нічого.....
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Хоч би підписав, чи як. А то тут нарід переживати почав.