Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... А... Чому ж Ви у негритянському портреті бачите теж негатив ? Може Ви (на аві) - блондинкою - вхопите новий, досі навіть Вам невідомий образ ?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... А це ідея!Я і блондинка-то буде кава з молоком.Цікаво,цікаво...Але занадто,ну,шалено,як би...Я краще ірокеза зроблю,або дреди заплету ніж буду блондинкою...)))
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Не сумніваюся, що то буде приємна несподіванка. Як раз до "Форумівки-4" або "5" (раптом і я під"їду). А готські канони дозволяють брюнеткам перетворюватися на блондинок ?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Я вважаю,шо готом в душу тре бути!Тому засуджую всіх готес,шо пофарбувалися на чорно,бо так готичніше
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Та я би не сказав що це задумана дівчина... гляньте їй в очі... щось задумала зле, погляд недоброзичливий, а попередня аватарка? Кобіта, що пазурами дре по столі....
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ну та аватарка ("за столом") навіяла асоціації із солісткою "Evanescense". Я зовсім не фанат тієї групи, але кілька років тому мене втомила 14-річна дочка приятеля - "дістаньте їхні ноти". Довелося скачати кілька мідішок і через редактор Sibelius роздрукувати.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... дреди може не тре?... бо воно виглядає як зачіска патлатого негра, що виліз зі скирти...
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ні-ні, Мег, зовсім не агресивна. А Meg White не сестра Мортиції Адамс?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Та нє,з тими дредами то я пожартувала,але колись пробувала-мені не пасує. А Мег Вайт-барабанщиця одної кланої групи White Stripes Тіки боюся,Мих знову скаже,шо вона зла,єхидна...)))
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... І правильно зробить: губи злі, очі єхидні. (не Ваше, 100
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Вітаю п.Левандівку з новим аватаром,тіко боюся,шо п.Миху він видасться занадто агресивним:p .А мені сподобався!:D