Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Коли такі мацьопи хворіють, хочеться самому захворіти, аби лиш їм нічого не було. Нехай швидко вам виздоровлює і насолоджується парком і бабиним літом. Я ото подумала, що ми з вами, мабуть, про різні види парків говоримо. Той, де ми завтра їдемо, має 363 кв. км . Gatineau Park
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... апсац.... нє мошет пить!.... гранд данке шон, біг тенк’ю?!...
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Нещодавно наткнулася у якомусь із мейлів на таке: A great big thank you to all of you.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Дякую,дякую!На ньому Мег:shy: .... В мене стіко аватарок на компі валяється-спеціяльно нарізаних під настрій.От кожен день і змінювати!
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Хм,але не я Мег,а Мег-вона якраз така,як на аватарці))))
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... А мені аватори Мег не подобаються, вони якісь агресивні, нє?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ну ніфіга собі,агресивні!Я,хоча б котів не розпинаю!)А в тому шо знов не так?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Meg, ми з Михом давно з"ясували тему його аватарки: коти тр****** трохи в дивній позі. А може то актори дитячого театру в костюмах котів.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Нє,ну просто ніколи не догодиш лише Миху.Шо в тій аватарці агресивного????Чим може бути агресивною задумана дівчина???Поясніть мені.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Це йдеться про нинішню аватарку (прикріпив, бо завтра Ви можете змінити) ? Що ж там агресивного? Скоріш рішуче-зацікавлений вираз обличчя.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... А з попереднім шо було?Це значок,який одна група використовує-родинне місто Данді.Гарно виглядав,от і почепила.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... А я вже забув, як вигладав попередній. Мені подобався з Ваших - "на дзеркальному столі або роялі".
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Мені теж подобався.А Миху-нє! І то при чому я ж казала-цілком відображає мене (і стіл тоже:p ).А Мих каже,шо аватарки мають бути пазітффними.А як я така є,то шо мені на аву чіпати?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... А хіба Ви нєгатіффна ? Я би не сказав. До речі: за часів мого студентства у нас "негативами" називали негрів.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... 23:35 | Meg | У панелі керування Мег, не треба !!! Невже я Вас образив ??? Й думки такої не мав !!! А негрів негативами звали через зовнішнє сприйняття: писок чорний, брюки білі.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Я дивилася,хто на форумі і навіть не збиралася нічо змінювати!)))))