Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Народ як сюда втулити оцей аватар? Пробував вибиває нiби завеликий об'єм,але це ж гiфка, як же її зменшити? Ну тiпо яким редактором?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Вітаємо в клюбі шанувальників анімованих аватарок. Не можна на цьому форумі таке мати. Тому й була ця гілка створена, властиво.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Красивый аватар! В тему! Осень, однако! Лиля, а почему нельзя? Технические проблемы?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Напевно щоб не гальмувати двигунець форуму,а то багато хто ще на даїлапi сидить а, воно таки займає ресурсiв. На iнших форумах доречi є кнопiвки для таких от даiлапщикiв.Ну але думаю то все в прогресi, мо й коли втикнуть тут. Буду дячний доречi. А на рахунок осенi ви правi Полковнику- спокijна досить пора, тиха. Менi не дуже вона подоблася я бiльше круть-верть,але остання зробила менi досить гарний сюрприз, тому i сподобалася.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ой, це вже стільки разів обговорювали... Каже, Мартіні, що у нас форум, а не картинна галерея.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... А де вiн сам то подiвався? Може в картинну галерею niшов? :D
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... У нас сегодня был первый день "бабьего лета"! Обратил внимание - какой-то воздух "густой" - не пропускает шум. Вроде всё как всегда - машины снуют, детвора резвится, а всё равно ТИХО! ЧуднО!
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... І в нас бабине літо почалося. Завтра їдемо в парк з фотоапаратом.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Заздрю! По хорошему.... Тоже хочу, но малыш заболел - 39,2 температура, а просится в парк. И не понимает, почему НЕЛЬЗЯ!
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ми усі останні два тижні хворіли. Нарешті ніби здорові. Правда, у малого далі гарячка. Але ми не панькаємося. Він все одно не лежить і гасає, як божевільний, то і в парк ходимо.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Я ж сказала ніби здорові. :D:D:D Просто і в мене і в малого ще температура 37,3. Але хто би на то увагу звертав. Вам щиро співчуваю. Така висока температура, це жах. Мій малий такий, що його хіба 39,5 косить. А так - бігає, грається - не зупинити. Хоч прив'язуй.