Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... мій старий аватар...... довго він був.... але міняю..... пс. “ідіократія” — зе бест!....
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Лiля, чого в тебе такi аватари плаксивi якiсь? Жизнь не удалась чи шо? Опа опа опа здається є iдейка до нової темки.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Чого плаксиві? Не плаксиві. З життям у мене все нормально. Аніме люблю. Вся загадка. А в мене аватари не плаксиві. І підписи точно ні.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Видно, після вбивання спамерних гілок на форумі. Вибачайте, не помітила. Але все працює. разссс... разссс...
Відповідь: Алкогольні коктейлі Лиля, Вы, прямо, как Пупер стали - не успеваю привыкать к Вашим аватарам!
Відповідь: Алкогольні коктейлі Ще не вирішила, який мені подобається. Але вирішила використати на аватар оригінал. Левандівці велике ДЯКУЮ за працю.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ліліє, треба придумати, як на місці аватарки вивести фільм з Вашою участю (ну хоча би розкадровку зі зміною кадрів кожні 10 секунд). От тоді Ви, мабуть, задовольнитеся.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... О, давайте только один ГЛАЗ! Помните, была такая оригиналка, дай Бог здоровья ей и её деткам!
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Мне нравятся одни глаза... Додано через 9 хвилин Самый плаксивый аватар у колобка...
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Борисе та Полковнику, перепрошую за незручності. Не думала, що хтось зверне увагу. Експерименти проводила в короткому часі. Своє таки знайшла. Додано через 28 секунд А по-моєму, досить романтичний. Тільки з колобком у різнобій іде... Додано через 1 хвилину Ще скажи, що русизм. І польською так говориться, і французькою. Англійською не зовсім так, але близько. Майже так само.