Во блин, Прокол, а мне показалось Колумб. Мне до него, как до Китая ...... ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ---------- Не-е. Спасибо конечно за комплимент.
ну....тоді, так... ---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ---------- може ще таку бджілку ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- або так
а чому? звичайний аватар робота з фільму "Я робот" Я б в приват скинув вам посилання на свій блог чи на акаунт в Вконтакті, але раптом і там буде те саме )))))
якийсь він відразливий.ІМХОЯкщо чесно,то я завжди з острахом на нього дивлюсяХочеться скоріше закрити.Посилання можете скинути
Ага, сприймайте як дружню рекомендацію. Бо, як писала Alias, хочеться швиденько сторінку з Вашим дописом закрити...
Бо не виглядає ваш аватар на робота, а на якесь страховисько,типу "повсталі мерці" ---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ---------- Дісно неприємний(змініть будь-будь-ласочка)
Якщо чесно, я навіть зайшов в свою папку АВАТАР, вибрав іншу картинку, але потім подумав, я вже рік з цією аватаркою свічусь в Інтернеті.... Не буду я міняти, вибачайте вже, це не повсталий з мертвих, це робот - крапка
В ПП нічого від Вас немає Якби моя ава стільком не подобалась,замінила б зразуТа й корисно міняти час від часу,навіть під настрій
- он слишком похож на человека, чтобы однозначно считать его кем-то другим и недостаточно похож, чтобы признать своим. За это же мутантов не толеруют...
tenkovir, напевно я буду тут єдиною людиною, яка Вам таке скаже, але все ж скажу - мені подобається Ваш аватар Насправді неважливо чи іншим він подобається. Головне, що Вам подобався