Зрозуміло. Скажу по секрету, я не кумедний дідок, а "довольно красивый в меру упитанный мужчина в расцвете сил" (як то казав про себе Карлсон у мультфільмі). Хоча по віку майже, як на аватарці, ну хіба що трохи молодший.
На Нірванку схожа...згідні? ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ---------- О!!!!знову Сергія надибала ---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- А ця пані,на нашу Alias.Хіба нє?
Ромко......в твоїх любимих кольорах,але вочі файнющі ,прифайнющі ---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ---------- А то таке чудокласне надибала ,кому б присвоїти?
Э-э-э, Chaldon, Вы только недавно выразились, что я "ледяной гламурный волк"... Ко мне больше подойдет песец:
Насчёт гламура помню, а насчёт волка увольте. Вы сами написали. Я знаю какой мой будет новый аватар, волк. И не надо оценивать по стоимости пушнины. Лиса гламуре и не дурна. И ещё мне понравилась последняя песня выставленная вами что звучит в наушниках отправил комплимент, но по ошибке к модераторам
не знаю ...щодо зовнішньості, але мені здається, що характер передає.... ---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ---------- можна щось підібрати вам наприклад, по вашому хоббі або