ось така асоціація Називається дівчина-вітер То живе в Южноукраїнську, то ремонтує авто у ЛЬвові... шмиг туди- шмиг сюди
Звиняйте, але я не аватарковий паталогоанатом. Власне та аватарка яка у Вас зараз найбільше гармонізує з тими фотками, що я бачив
Це точно, вона найбільше мене характеризує.Треба дякувати Коффі, то вона мені її знайшла і подарувала
мені теж прийшла на думку така асоціація!тільки не тому,що а тому,що легка мов вітер. південний,теплий вітерець
Таке просте серце але таке сяюче ,добре і любляче ---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ---------- Сявич 100% ---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ---------- Сергій Аспірант- 100% (пам"ятаєте його спеціальність) то так про нього. ---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ---------- А таку я б собі поставила,якби ж можна було
---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- Адміни ...не можна? ---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ---------- Ну я просто взахваті від тієї коалиМожна її присвоїти? ---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ---------- Видите аж воко плаче... А цей кому?
А мені подобається рухома модель Тессеракту з Вікіпедії Але то не буде ніку відповідати, та і ніколи не міняв аватарки бо сам інших по аватарках впізнаю і тяжко звикнути до чиєїсь нової аватарки
Зара гляну в Гуглі ---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ---------- Вікіпедія пише,шо коала то сумчаста тваринка,лазяє вночі, а в день спит.Хоч обидві вони травоядні.Панду,ше називають бамбуковий ведмідь,певне любе хрумати бамбук... ---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ---------- Значить сімейство одне а по суті різні мішки...
Якщо обидвоє по деревах лазяють то так, але то різні тваринки. Панда з Китаю, Коала з Австралії ---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ---------- Ось це: Хоч ваш вам і зараз пасує
Я би вам таку забацала:Мудрість і спритність сови, злагоджена грація і сильна хватка. ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ---------- А то певне Svjato