Хм...колір в горнятка...не тойво... Та й малюнок...як на мене,то би сі здало того фацета коло Ніагари намалювати....або під...
100% Мих,го ніхто не видів,він ся встидає,каже жи дід старий,а тут така авантюра. ---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ---------- Ага ше нагадала м си ,то він з останньої форумівки над вами в небі льотав,чи дриглі тамка ловив, і за вами гледів.
То би м Михові краще підійшло,нє?така людина загадочна... ---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ---------- А то би кому підійшло, я заню,але змовчу, ---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- ---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- ---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ---------- І знов Мих? Шось я забавилась сама з собою. ---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ---------- Але ж цікаво придумувати комусь аватари. ---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ---------- А страшилки?Кому