Ото на малюнку комуняка??? О_о Ви окулярами користуєтесь? Діоптрій багато? А взагалі на Вашому особистому рахунку комуняк багато?
Знаю. Але оновлена версія "І Щуку кинули у річку" справується добре. Річка у нас одна і дуже глибоко, тому кидаємо в найближчий заклад для купання.
Щось часто міняється! Не встигаєш привикнути! Читаєш, розумієш що десь то чув, зирк, а то той самий,.. тіко "знимка" єнча!
Не знаю в какой теме лучше разместить, но не могу молчать )) Маюнка, аватарка (по сост. на 13.45 (мск) 24.03 09г.) - супер !
То, что Маюнка всегда супер - это априорно, обоснованно и сомнению не подлежит )) Йдеться про нову аватарку, яку я вперше побачив о 13.45 (мск) 24.03 09 р.
Та ви не бійтеся, я до питань спокійно відношуся. А що, він поганий? Просто хотіла щось, пов'язане зі Львовом, тут надибала цікаву фотку. До ави вже за довгий час звикла, міняти чомусь не хочеться, а раніше часто ави міняла. Чогось запала в душу. Буває.
А ви собі левеня поставте, вам пасуватиме більше. Левеня із міста Лева, В нього мати королева, Біля ратуші на троні На залізному припоні. На гербі Лев-батько гідно Сім віків стоїть незмінно. Левеня--воно ж дитина, Звісна річ, у тім причина, Що воно не скам*яніло Ні душею, ані тілом. Хоче гратись, пустувати І зубами гризти ґрати. І бруківкою кидатись, І нікого не боятись. [...] Марія Людкевич
Рибцю, чесно я грішним ділом думала шо то якийсь вам родич отой хлоп.Але повірте шо ще купу всього є що можна звязати зі Львовом але найкраще сюди приїхати)) Рибко ліпше кидайтесь бруківкой аніж з тим хлопом ходити
Та ви що! У Львові нікого-нікого - ні рідного, ні знайомого. Чому? Щось я вас не розумію? Не хочу кидатися. Подумаю. Якесь скажене левенятко... Коротше, ні нам, ні вам.