Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Анимированные аватары - гордость и украшение любого форума. Стимул самовыражения его участников, стиль и уважение со стороны администрации по отношению к форумчанам
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Пупере, не злосться. Я оце надивилася на анімовані аватари і подумала, що Мартіні таки має рацію. Це ж би форум виглядав як новорічна ялинка. Мені подобаються статичні та артистичні аварки. Я свої сама вирізаю. Готовими користуватися би точно не хотіла. А анімовані робити мені би точно було лінь. Але отак на цій гілці подивитися, цілком приємно.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ліля, нічо не тре" робити - все вже є і всім до смаку
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Взагалі треба навести порядок серед власників котячих аватарок: Прошу повідомити кличку (хто має), вік, стать (а також спроможність до...), породу, забарвлення, двір проживання, статус (дворовий, домашній, напівдомашній) та інші дані за бажанням. Ласкаво просимо до підвалу кав"ярні ! Концерти щоночі з 0:00 до 6:30. (і не треба казати, що не березень! Тільки дилетанти так думають!)
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Олю, Вам подяка від однієї леді, якій я скинув на мобілу Вашу анімацію "Ждать".
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... На одному вузькотематичному форумі дівчата демонстрували свої фотопортрети. А одна написала: "фотки всі в іншому компі, а виглядаю я чимось середнім між цими двома, що на аватарі" (на аватарі - її дитина 1-1,5 років поруч із великим псом)
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Та нема за що! Вона і мені самій подобається, але тут не запощується. Та і підпис хіба би змінити, бо я ще москалям не продалася!:D
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Мені не лінь робити гіфки.Прикольно получається-береш любимий кусочок з кліпу і віе крутиться,поки ж не набридне))) А ше мені подобаються аватарки Лілії-в мене така картинка на зошиті була.Під час ше одного приступу анти-емо,мої одногркпники розмалювали цю дівчинку під емо!)))))