Просто до колекції. Запозичив на укр. муз. форумі - здається, в рокера з Черкас. "Тато не для того повісився, щоби на ньому гойдалися, а щоби в домі було тихо"
Задумалась над питанням зміни аватарів.. Від реєстрації на ЛФ жодного разу його не міняла (свічечка не рахується). І от задумалась в кого ще з форумчан є аватарки, які не міняються роками.. Нікого не згадала самотужки, поки не залізла в список форумчан. Таких значно менше, ніж тих, що міняють аватарки. А тепер питання - чому ви міняєте аватари? Або чому не міняєте?
Аватар залжить від настрою, як і підпис. Тобто аватар це такий собі спосіб виявити свій поточний настрій.
Меняю, потому что ава со временем надоедает. Вот к новому году ставила праздничную. Кстати, Ира, а на аве - это вы?
Так :shy: Колись як ще не жила з теперішнім чоловіком, то робила йому фотки і відсилала нетом.. То він собі з тих фоток зробив заставку на робочий стіл. З неї я і придумала взяти аватарку На жаль, оригіналу тієї фотки в мене нема, пропали Хіба десь на дисках в чоловіка на бекапах.. Треба буде пошукати, згадати молодість )
Коли користувача забанено, аватар не відображається. Як кажуть поляки, nic dodać nic ująć - нічого додати чи відняти. За свій теперішній аватар дякую Іспанці. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=440068&postcount=2663
Нема за щоЯ дуже рада,що Тобі сподобалась листівка:girl_claping::girl_claping: Я дооовго була зі своєю білкою, але нещодавно вирішила її поміняти(все-таки Новий рік прийшов,час змін,тре шось в тому житті міняти).тепер я отака весела слимачиха