Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Але для ЛФ не підходить. Весь смак у флеймі і оффтопах. (с)
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... О! Вітаю нового користувача boltun і пропоную аватар:
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Заворожує...Дівилась хвилини зо дві не відриваючись..От де вилізла темна сторона моєї сутності:D
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... ех..якби хтось був такий добрий і зафотошопив мою білку на аватарі і вліпив би їй грузинський прапор,тому б ціни не було..ше й би пиво від мене дістав на наступній форумівці
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Мда, друже, поки Іспанка прийде - та білка геть чисто з'їсть прапор (вже пів немає)
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... це ж білка..... тим паче -- з мультика, а там вона всюди все гризла.... кльово, але і очі тре поправити... бо так вона трохи виглядає, як на демонстрації...
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Моя версія: І очі можна не правити... І на всі случАї жизні підійде...
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... А мою останню трояндочку може хто скомпонувати з грузинським прапором? Буду дуже вдячна!