Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Не чіпайте павучків - кажуть, біда трапиться...:cowboy: А Пуперові, точно, до павучків луччє не торкатися...
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... а мені подобається аватар Сявича - одразу такий заклик на форумівку йти, спробуй відмовся, коли такий чувак на тебе пальцем тикає
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Думав такий метод буде ефективнішим в порівнянні з писанням ПП всім учасникам ЛФ П.С. Думаю який ж тоді поставити після форумівки. "Ти! Не прийшов на форумівку!!!", нє?
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ромку, ну не можу не висловити захоплення вашою автаркою новою!!! Просто клас!!!
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Та то є звиклий мій писок...Хто був в скайпі,то видів...
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Хто нє бил - тот будєт, хто бил - нє забудєт... Ггг... Гарна аватарка.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... коли ходив у садочок, то ми бавилися з цим словом, багато разів повторюючи :p :p :p так само зі словом банка
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... І пісню за кадром: Ой зелене жито, зелене, Хорошії гості у мене. Зеленеє жито женці жнуть, Хорошії гості мене ждуть.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... ліля, час створювати нову гілку: "вітаю з новим аватаром".
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... ТАК для того не треба бути супером. Достатньо мати супер-настрій.