Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... є така приказка: - за що лупиш? - а було би "за що" -- взагалі б убив!..
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... А поясніть мені будь-ласочка чому не можна анімовані???
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... мабуть тому, що займають багато місця Додано через 6 хвилин але анімовані аватари можна зробити неанімованими і зменшити в розмірі, якщо є потреба.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Каже наш адміністратор, що він "проти будь-якого "попугайства". Відповідно, на форумі не дозволена ні анімація в аватарах, ні в підписах. Причина: це ускладнює читання форуму, відволікає від змісту мерехтінням та блиманням.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Лілю,вибачте за дилетанське запитання, але чому форум не дозволяє ставити більші аватарки,наприклад до 30 кб.я теж проти папугайства у вигляді мерехтливих картинок але було би незле,якби можна було ставити більші аватари
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Є програмки завдяки яким ви можете більше фото стиснути в розмірі. Форум дозволяв раніше 100на100, але я так давно не зазирала в ці опції, що мушу перевірити чи далі так є. Так і є. Відповідно, залишається стиснути тільки розмір. Аби було менше 9,8.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Левандівко, там є і без аніме....наприклад - Не хмурся Не хочете такої?)))))))))))
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... а ці аватари подобаються моїм дітям в мене від таких дитячих аватарчиків настрій піднімається
Відповідь: ОФФтоп Пупер, в твоём нежном возрасте пора бы уже и жениться раз и навсегда, на каком-нибудь симпатишном аватаре
Відповідь: ОФФтоп А може то не павучок, а якийсь метаморфант нового типу генно-модифікованих гельмінтів ? Як метелик з гусені ? (Пупер, який в цей час вечеряв, хутко побіг до свого попереднього аватару).