Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... від вашого аватару і мені бігти десь хочеться...наче хтось у спину дихає
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ось аватарка для працьовитого модератора чоловічої статі:
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Дякую, насмішили. :padonak: Але мене і ТАК злючим модером вважають. луччє павучком побуду... :cowboy:
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Я знав, що Вам сподобається. До речі, "актор" - киргиз !
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Одні з моїх улюблених аватарів: Додано через 42 хвилини Люди, скажіть вам в мому попередньому пості видно всі аватари, тому що в мене тільки один аватар загрузився а на решту тільки ссилки???
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Співчуваю Лілі, я б вже мабуть плюнув на то всьо і не виправляв
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Дякую ,що відповіли ,але зараз на даний момент вже все нормально всі аватари видно.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Ви просто переплутали із , от і не показувало. І не ставте аватарки стовпчиком будь ласка.
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... на жаль, занадто великого розміру ваші аватарки.... ато я би якусь поцупив.....
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... Мені також жаль що на форумі не можна аватар побільше поставити, я в іншому випадку набагато кращий аватар мала. З тих аватарів що побільше деколи просто шедеври трапляються.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Вітаю п.Пупера з новим гарним аватаром і підписом-все хочу Вас запитати,де Ви таких смайликів модних берете?:o :o :o Вітаю п.Левандівку з новим аватаром-такий смішний і симпатичний!!він мені кожного разу,як я його бачу так настрій піднімає!!!
Відповідь: аватари, які могли би у мене бути... кгм, мені якісь нові істини відкриваються я завжди брав любий малюночок (великих розмірів і деколи поза 50-100 кб) і вставляв у аватарку. от зараз в мене аватар на компютері має 350 на 467. хіба форум сам не переробляє під той формат який йому підходить?