Аварія на залізничній колії

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Ascorbinka, 16 лип 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Аварія на залізничній колії

(офф) Колись один редактор радіо передав в ефір на "моє прохання" (ім"я, прізвище, місто) якусь совкову попсу - щось таке, що я вважаю нижче плінтуса.
    Потім він мав блідий вигляд і окрім кількох пляшок коньяку, оплатив налаштування мого піаніно.

• Подобається Подобається x 1
  2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Огірки які перед камерою їв - точно самбірські були... про інше не знаю :)

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А я вчора ржав: чиєсь інтерв'ю про супер-безпечну і здорову обстановку, і дикий кашель за кадром. :padonak:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

так багато говорять і ще кажуть, що для того, щоб зірвати вибори у Львові.

5. Відповідь: Аварія на залізничній колії

Вчора знайома мого родича,що мешкає у буському р-ні віддчула недугу-нудота, біль у горлі, в районі шлунку, висока температура. Завезли в районну лікарню- діагноз ???? Ангіна????? а колють лікі , що чистять кров!!!! І шо думати? самк тому в нас постраждалих 160 чол.

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

брата свахи тітки по дідовій лінії племіника сестри тестя.... не викрадали часом НЛО ?

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кузьмук он який досвідчений - навіть москальські літаки через Чорне море не пропустить - і то розгубився. В перший день назвав все другим Чорнобилем, а на другий день сказав, що можна огірки з фосформ їсти замість риби. Міністр з надзвичайки приплентався на третій день ліквідації, кажут, що був у Льондині. Ну а прем"єр Янукович взагалі не сунувся. Чому? Тому що.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

перепрошую, на четвертий.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А мер Чорновецький вже видав указ про заборону перевезення небезпечних вантажів через Київ.

http://www.rbc.ua/rus/top/2007/07/20/222453.shtml

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Губернатор (як я не люблю цього дибільного слова) Львівщини Олійник сказав, що Черновецький чи не єдиний, хто не запропонував допомоги...

11. skal

skal Member

"В Харківській області зійшли з рейок цистерна з хлором і вантажний вагон"
    свіжа новина....
    http://www.newsru.ua/ukraine/21jul2007/xlorka.html

12. levandivka

ТАК він в космосі був... :)

Якщо поїзди один за другим скачуть з рейок .... значіт, єта кому-нібудь нужна...
    Хто в нас претендує на Мінтранс?

13. zet

zet Дуже важлива персона

неужто претендует сам Черновецкий?! :sad:

14. levandivka

Не знаю. Від його космічних запльотів можна і цього очікувати.
    Але...
    Направду, шото надто систематично аварійність зросла...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивно все це. Будуть розслудувати причину вибуху і хто винен.
    А правда є поряд. Той, хто пустив ці вагони на територію України в таку спекотну погоду - Залізниця з його міністром, з його премєром.

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

там надто багато "але" - з точністю зо заварених компенсаційних клапанів, і, оскільки продовжується брехня урядовців та "особисте втручання" (передвиборна агітація) - то ще невідомо, чим то скінчиться...
    От зара пройдуть грози - щоб не було з того другої серії ожидівської трагедії...

17. no_coment

no_coment Well-Known Member

Неофіційна версія катастрофи від моїх колег-хіміків "з близького зарубіжжя" (одразу обмовлюся, що офіційного посилання на інтернет ресурс немаю).

Під час руху, супроводжуючий помітив разгермитизацію однієї із цістерн та витік фосфору про, що повідомив машиніста.... Було прийнято рішення негайно зупинитися, відчепити розгермитизований вагон (і всі, що за ним) та "чухнути" подалі.... Так і зробили.... Але із-за порушення охолодження та надвисокої температури повітря вагон дуже скоро вибухнув... одразу здетонував наступний за ним.. Від вибуху, решту найблищих "викунуло" в поле..... У пожежників, що прибули на місце аварії піноутворювача не було, тому зпочатку гасили водою..

18. Liliya

Liliya Well-Known Member

Шановні львів'яни!
    Не сприймайте моє питання образливо та чи варто зараз їхати до Львова з екскурсійною метою?
    Чи може зачекати? Маю на увазі - чи є екологічна загроза життю?
    Дякую.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На мою думку, львів'яни про це не знають. Нам ніхто нічого не каже. Розповсюджуються тільки плітки.

П.С. Вчора купалась на озері з хлопцем. В обох печуть очі. Збіг? :scare:

20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Якщо там був дійсно фосфор, то цілком безпечно. Загрозу може зараз становити вода в колодязях в тих місцевостях, де пройшла хмара - рахуйте туди змили різні дози фосфорних добрив. Мій тато-хімік вже наступного дня був щиро здивований, чого це я дитину в хаті мариную. А от в тих районах Львова, де водозабір іде з Бугу, краще водопровідну воду в харч пару тижнів не вживати. Краще купити пляшкову.

а де твій аватар? :)