Така ж доля може бути і з тобою. Бог своє слово тримає. Праведне зерно залишиться, а кукіль піде у пічку, так що стережись Божого гніву.
Оце опудало, яке вирядилося наче на бразильський карнавал, дуже зворушено однією подією. Як думаєте, якою? Може хвилюється, що люди на землі щодня гинуть від голоду, хвороб, війн та злочинності? Ні, він дуже вражений тим, що хтось здав юдейські казки на макулатуру. Відео вже пів мільйона переглядів набрало. Може він забув, але християн на цій планеті приблизно 33%. А це означає, що для 67% населення землі біблія є звичайною макулатурою.
Сам ти опудало. 33% - 2,2 млрд. людей а ще 1,6 млрд - мусульмани, котрі теж читають Старий Завіт. І не існує у світі більш популярної книги, ніж Біблія. Навіть таке опудало, як ти і то читаєш і згадуєш про Біблію.
Де ви бачили мусульманина, який читає старий заповіт? Вони читають коран, який був написаний на основі юдейського танаху, але зазнав багатьох змін. Відповідно, визнання танаху - це визнання того, що в корані написана брехня.
Что известно о матери четырех детей, погибшей во время урагана в Киеве Шкода дітей, що залишилися сиротами. Але можливо вони задумаються, чи існує Бог, і чи втручається він в земні справи. Молись - не молись, а якщо ураган, то може придавити деревом і ангела на землі, і атеїста.
Я замислився над цим питанням і спитав у Нього: " Чому так вийшло з матушкою?" Spoiler: Відповідь Відчув відповідь:" Програна на спір" Колись я написав, як я виграв у Бога відгадування кольору картоплі з трьох разів на спір. Я загадав звалити мені дерево і шоб мені господарі його віддали на дрова. Так і сталося. Я виграв спір і отримав дерево на дрова. А хтось може грати на людське життя(( Хто з ким - то краще не знати і не грати у такі ігри. Бо Бог в кінці кінців переможе)
Вот это да . Прямо таки мать . Ее родители исконно немцы а она одна в семье еврейка. Кстати а ты свою родословную хорошо проверил?
Чужая семья - потемки. У нас тоже много украинцев, которьіе удирают с Украиньі и превращаются в евреев. Такие они, перевертьіши-гиюрьі(
То есть ты тоже можешь быть евреем или русским или даже бурятом . Ты же проверял свою родословную а в ссср многие меняли свою национальность. Ну и биография гитлера гчень хорошо изучена. Его мать чистокровная арийка, которая вышла замуж за такого же немца. Но будучи уже беременной. Кто участвовал в зачатии кроме нее неизвестно. Эту тайну она унесла с собой. Поэтому отцом гитлера может оказаться кто угодно - от мужа его матери до твоего предка