Атеїзм

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Agnostic, 30 лип 2019.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

У наступному році буде 55.
    Моє дивовижне зомбування розпочалося в кінці 2016 року з того, що з несвідомого атеїста став на шлях віри, надії та любові, поступово перетворюючись у того, що і сам не знав . До цього...
    Ви не повірите.... У 2010 році взимку сидів на протопленій кухні у селі, приготував картоплю з часником , сало, консервації відкрив і запросив Господа нашого до столу, бо так вже не по собі було.... Посиділи, поговорили.... Почав вірши писати.
    А тепер от з 2017 року носять мене мої ніжки по білому світу, маючи в душі радість і спокій, пізнаючи таємниці світу і майбуття.
    А у вас все те ж саме зранку до вечора?

2. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

В медицині спілкування з уявними друзями називається шизофренією.

3. Коммунарец

Мені нормас) :victory:

• Подобається Подобається x 1
  4. Коммунарец

В біблії банато чого незрозумілого, як у сенсі події, так і у тому, що до на лійшло після багатьох цензур, перекладів та сучасних трактувань, що вже немає і того почаикового джерела.
    Ніхто не зможе перелічити ту кількість фахівців, які все життя виічали теологічні основи і святі писання, але нічого одностацно не можуть вирішити. А може це і не можливо до того часу, як не прийде той, що розкаже про те, як все відбувалося? Та хіба для того прийде, щоб переповідати усім про минуле? Краще дати ключ до у дати?осмислення і пояснити, як то розуміти. Я так думаю...
    На якомусь форумі озвучили версію з Єлісеєм, що то були не ведмеді, а шершні, бо еврейські слова ведмідь та шершень майже схожі, тому приводжу версію. От би @Agnostic так робив... А то зацикліло, що біблія - то кривава історія пророків і Бога їхнього, без будь-яких доказів, а тільки чужими карикатурами кидаючися. А ще мене звинуваючуючи у нелогічності. Смішно це виглядає, якби знав, що у мене великий конструкторський стаж, де без логіки нема чого робити. Може скаже, який фах у нього самого, щоб порівняти наші рівні знань?

Рерих писав про вістника, якому ангел дав свої сльози, щоб вилікувати людство, але той не знає, як донести їх до людей і кому першому дати? Тому запитує у ангела: а чи можна вилікувати всіх усмішкою?

5. Коммунарец

В біблії багато чого незрозумілого, як у сенсі події, так і у тому, що до нас дійшло після багатьох цензур, перекладів та сучасних трактувань, що вже немає і того почаикового джерела.
    Ніхто не зможе перелічити ту кількість фахівців, які все життя вивчали теологічні основи і святі писання, але нічого одностайно не можуть вирішити. А може це і не можливо до того часу, як прийде той, що розкаже про те, як все відбувалося? Та хіба для того прийде, щоб переповідати усім про минуле? Краще дати ключ до осмислення і пояснити, як то розуміти. Я так думаю...
    На якомусь форумі озвучили версію з Єлісеєм, що то були не ведмеді, а шершні, бо еврейські слова ведмідь та шершень майже схожі, тому приводжу версію. От би @Agnostic так робив... А то зацикліло, що біблія - то кривава історія пророків і Бога їхнього, без будь-яких доказів, а тільки чужими карикатурами кидаючися. А ще мене звинуваючуючи у нелогічності. Смішно це виглядає, якби знав, що у мене великий конструкторський стаж, де без логіки нема чого робити. Може скаже, який фах у нього самого, щоб порівняти наші рівні знань?

Рерих писав про вістника, якому ангел дав свої сльози, щоб вилікувати людство, але той не знає, як донести їх до людей і кому першому дати? Тому запитує у ангела: а чи можна вилікувати всіх усмішкою?

Останнє редагування: 11 сер 2019
  6. Agnostic

Вибач Рекс, але ковчег переповнений.

84e2009f624760edf2c75e8e4ddc4340.jpg

7. Agnostic

Ну добре, з лісу вилетіли два шершні. Так реалістичніше :mocking:

• ... ... x 1
  8. Коммунарец

@Agnostic так в чому #всежтаки перевага атеїзму перед теїзмом? Всі правителі якимось чином причетні до релігійних подій - або палили всіх віруючих і були тиранами, або вірили і славно правили або ж впадали в гріх і валилося все царство.
    Що подарував атеїзм народам світу крім дарвінізму, комунізму, каріталізму та інших ізмів, що ощасливило їх?
    Яке ваше ставлення до скорої чіпізації людства і взяття під контроль свідомості людини, що ніякої не буде свободи не то що віроісповідання, а навіть протестної думки проти науковорабовладної системи? Хіба вам зараз хтось обмежує ваш вибір? Але мало тих, хто живе так, як вчив Ісус Христос. Я розумію, що життя круте і жорстоке, але як у притчі про монаха, який заборонив хлопцю їсти цукор: кажу, що жити як вчив Господь можна... Бо сам спробував і нічого страшного немає в тому.

9. Agnostic

Атеїзм подарував щастя і прогрес.
    швед.png

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Чорний гумор

Лікарня
    Терапевт дивиться результати аналізів пацієнта.
    Питає хворого
    - Прошу пана, а скільки вам років?
    - У наступному році буде 55.

Лікар ще раз перечитав результат
    - Ой ні, прошу пана, не буде...

P.S.
    Коммунарець, атеїсти і агностіки - то такі балаболи, котрі вже кілька тисяч років люблять говорити про те, чого, на їхню думку, не було, нема і бути не може :)

11. Коммунарец

Ні, одні кажуть що є і буде, а інші немає і не було.

12. Gyppsy

Хто?

13. Коммунарец

Прогрес грає добре тільки на руку експлуататорів чиєїсь праці, зрештою, зайві роти треба буде дівати. Поки що так... Щастя - то примарна річ, особливо в грошах.
    Китай на порозі повного контроля населення через банки даних і відстежування незадовільних системою. Їх і так не берегли, а тепер і погоді...

Росія готує собі армію рабів

Європа потонула в содомському гріху і магометане знищать їх, за свої порушені країни.
    В тих самих релігійних країнах більшість мусульман, а вони не вірять у Ісуса, тому і маються... Тяжко з ними працювати, бо розум їх не ясний . З гебреями також не можна шуткувати, бо розуміють тільке своє... Тому слав'янському народу і перейде кубок першості у світовій структурі. Але після добрячого прочухана, щоб не бігали за чужими цяцьками з відкритими ротами, та й до вух не совали аби що.

14. Коммунарец

Што?

15. Agnostic

Коммунарец, залиште тему "атеїзм" в спокої. Постіть своїх мракобісів у відповідних темах.

16. Коммунарец

Так здається, то ви мракобесітє і замість атеїзму плюндруєте віруючих. Пишіть про дарвіна, Маркса, Леніна, Путіна і іншу погань, а Бога не чіпайте, бо я почну тут про вашу гидоту писати. Я не брюзга, щоб вас не чіпати і втікати не буду від того, що ви ганьбите віру, навіть ту, що ще залишилася.
    Домовилися?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Agnostic

Пишіть, що хочете, я буду вас ігнорувати!

18. Коммунарец

То всі атеїсти такі трусливі як зайці?
    Я буду твоєю тінню.. І вдень , і вночі... Заберу твій спокій і закатаю у трьохлітрову банку, яку заховаю на віки вічні! У-у-у-у......

• Смішно Смішно x 1
  19. Gyppsy

Ну от бачите!

20. Agnostic

• Подобається Подобається x 1
Tags:
а де твій аватар? :)