Атеїзм

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Agnostic, 30 лип 2019.

1. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

А тобі яка різниця, що пишуть в темі "атеїзм"? Пасись в християнських темах. Чи там нудно? Мабуть, ікони давно не плакали?

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Хлопці, досить вам вже пісюнами мірятись

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Релігія може існувати без атеїзму, а атеїзм без релігії ні. Тому тема "Атеїзм" знаходиться в розділі "Релігія". Тому що атеїсти - така ж суть Бога, в яких роль атеїстів, як у кожного своя роль. Потім Бог дасть тобі роль віруючого, а хто був віруючим - дасть роль атеїста.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

:yahoo::good:

5. Agnostic

А без грошей твоя релігія може існувати?

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В сказках добро, после отчаянной борьбы, повсюду побеждает зло. Что же, на то они и сказки. В реальности же чаще все заканчивается наоборот и люди с болью постепенно избавляются от привитых им в детстве при помощи сказок иллюзий (с)

7. Agnostic

8. Gyppsy

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все, переконав. Я здаюся. Завтра скажу шоб розпускали Московський патріархат.

Іслам і протестантів розпускати?

10. Agnostic

Всіх розпускайте.

11. Gyppsy

Не знаю, чи пасує таке говорити, але...

Я за всі Великодні свята тільки один раз був у храмі. Вночі, практично один.

Але грошинку на церкву я передав добровільно і без нагадувань чи прохань з боку кліру.

І минулої неділі відправу я також слухав, стоячи біля шафи в хаті. Але в суботу випадково зустрівся з жіночкою, котра ходить до церкви, і також передав через неї грошинку на тацу.
    Вона зраділа і, в принципі, навіть не здивувалася.

Я це до того, що тільки агностики і атеїсти кричать за гроші і релігію. Хоча самі ніколи не давали тих грошей.
    Якось воно нездорово виглядає...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Gyppsy

14. Agnostic

Останнє редагування: 9 тра 2020
    • Подобається Подобається x 1
  15. Agnostic

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Agnostic

Сила молитви :)

98109475_4467672246592010_3932676221782982656_o.jpg

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, ви розумієте що означає слово "попросив"?

19. Agnostic

@Мих Чим ви відрізняєтеся від африканського шамана, який кожен день викликає дощ, а коли дощ нарешті починається, то шаман думає, що це від його ритуалів?

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цієї ночі до Землі наблизиться комета з періодом обертання 25 мільйонів років

Детальніше - за посиланням. Можна спробувати розібратися, як влаштована та мізерна частинка Всесвіту неподалік від Землі та сама Земля, на якій ми живемо. Також пояснюється, чому міняється клімат, і всяке там глобальне потепління викликано зовсім не діяльністю людства (як стверджують всякі шамани від екології, щоб видурювати на свої громадські організації гроші), а тому що земна вісь коливається (описує кола) відносно площини обігу Землі навколо Сонця.
    Я виклав своїми словами, можливо, не зовсім точно з наукової точки зору, але як я це зрозумів. Подібно до дзиги, коли вершина дзиги не в одній точці, а описує кола з періодом, набагато довшим, ніж період обертання самої дзиги.

Tags:
а де твій аватар? :)