Атеїзм

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Agnostic, 30 лип 2019.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Подивився відео "топ5 книг атеизма".
    То не для когось, то про Бога. Західна агітація свого антибожественого розбещеного спокусами світу, джерела релігійних та світових війн. І українці пруться туди, як мухи на мед) , а решта зайнята політичними авантюрами в країні. Хоча і Росія не виглядає білосніжним агнцем, яку пичкають отою ересю. Але чого їх напичкувати , якщо вони взагалі втрачані для перевиховання, бо клянуться і чортом і Богом, але нікому не служать. Ну, за винятком невеликого відсотка, бо мало розумного побачив на каналах ютуба.
    Я про це вже висловлював думку про поведінку українців та росіяні навіть у віршах.

2. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

Якому богу ви молитеся? Ви знаєте, що біблія написана євреями, про євреїв і для євреїв? Навіть якщо прикинутися дурнем і повірити в ці казки, то їх все одно неможливо накласти на інші народи. Вигаданий персонаж Мойсей виводив свій народ з вигаданого рабства. По дорозі в Ханаан вирізав усі народи, наказував вбивати і гвалтувати жінок і дітей. І все це йому радив його вигаданий бог. Так ви цьому богу молитеся? Чи його сину Ісусу? І при чому тут взагалі українці? Біблія шанує тільки богообраних євреїв, інші народи мають бути знищені і поневолені.

3. Коммунарец

Ви розпочали тему, яку вже давно-предавно мусолять на цьому ресурсі і не зовсім висловили свою позицію по даному питанню, крім несприймання еврейського варіанту світопогляду та світоустрію.
    Можна добавити, що агностік - то впевнений у безбожжя людина, яка вважає себе паном на землі і все залежить від його спритності до виживання.
    То я більше знаю, ніж вірю, що Бог існує і існував ще до створення старого заповіту, і світ був іншим ще до появи Мойсея, тобто я і сам не дуже довіряю старому заповіту, і обережно висловлююся про Євангеліе. Бо писали його люди одні, переписувпли та розповсюджували інші і про негаразди з читанням в ізобіліє присутні в інтернеті. Багато сходяться на тому, що посланник від Творця розставить всі крапки над писаннями.
    Загалом виходить, що ви взагалі не віруєте і тим паче не сприймаєте усе, що пов'язано з релігією.

4. Agnostic

Людству 200 тисяч років. Скільки ще років плануєте чекати посланника?

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прошу пана, а чому ви так зацікавилися релігією і вірою? Ви ж в це не вірите

P.S.

Бородатий анекдот

Чистилище, Офіс Бога.
    В кабінет Творця заходить секретар
    - Там атеїсти просяться на прийом
    - Скажіть їм, що мене нема

6. Agnostic

А що віруючий забув у темі "атеїзм" ?

7. Gyppsy

Хто це "віруючий"? Коммунарець?

8. Agnostic

До кого ви себе відносите?

9. Gyppsy

Навіть відразу і не скажу. Досі я нікуди себе ще не відносив.
    Маєте якісь варіанти на вибір?

10. Коммунарец

Він вже на землі і строки визначені.
    Що будете робити, як Бог вкаже на нього і він появиться перед вами?

11. Agnostic

Так. Ви токсична людина з низькою самооцінкою. В реальному житті з вами ніхто не спілкується, тому ви намагаєтеся самоствердитися у віртуальному. Я не буду витрачати на вас свій час. Більше жодної відповіді на ваші тупі запитання.

12. Agnostic

Привітаюсь :)

13. Gyppsy

Ви вважаєте, що так багато про мене знаєте?
    А про себе можете розказати?
    А виглядає, що ви не готові до подібного формату розмови. Слабак.
    А нік звучить так гонорово: "Agnostic"! :)

14. Agnostic

15. Коммунарец

Як воно вам , таварисч @Agnostic ?

16. Agnostic

Не люблю авторів водоліїв. Сорокахвилинне відео дивитися не буду.

17. Gyppsy

Ну от, вже і скрєпи пішли в рух

Прошу пана, а для чого ви свого Гундяєва сюди притягнули?
    Ваш Гундяєв діє тільки на російську паству, бо на українців він не має ліцензії - самі ж казали "В українців немає критичного мислення. Вони пишаються своїми кайданами"

18. Agnostic

І був Ной віку п'ять сотень літ, та й породив Ной Сима, Хама та Яфета. Буття 5:32

12.jpg

19. Коммунарец

Здається, що вам не Бога треба буде боятися, а Моссад(

20. Agnostic

Доречі, Ізраїль входить в десятку найбільш нерелігійних країн світу. А в США найбільша кількість атеїстів саме серед євреїв.

Останнє редагування: 9 сер 2019
Tags:
а де твій аватар? :)