Атеїзм

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Agnostic, 30 лип 2019.

1. Agnostic

Agnostic Well-Known Member

Дві брехливі релігії, але з повністю протилежними ідеологіями. Християнство є набагато абсурднішим, ніж юдаїзм, бо воно придумало новий заповіт, але не відкинуло старий. Тобто виходить, що один і той самий бог спочатку звертається до євреїв через Мойсея і каже, що вони богообрані і будуть панувати над іншими народами, а потім звертається до них через Ісуса і каже, що вони мають бути рабами. Християнський бог — це така собі маленька дитина, яка просто передумала. Оскільки євреї не захотіли бути рабами, вони відправили цю рабську релігію на експорт. Нехай вона інші народи робить слабкими, щоб над ними легше було панувати. Ось тут я цитатами порівнював релігію рабів і релігію господарів Атеїзм

hqdefault.jpg

2. Agnostic

Рейтинг самих щасливих країн. Подивіться на якому місці мракобісна Україна. Щось дуже слабо працює ваш "антидепресант"
    ООН назвала самые счастливые страны мира | DW | 20.03.2019

3. hrim

hrim Well-Known Member

@Agnostic, не пішли би ви на 100 років назад на Росію. Там ваші однодумці це все вже відпрацювали.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо ти служиш Богові через бажання вічного блаженства, то ти служиш собі, а не Богу.
    Ангелус Сілезіус

5. Agnostic

А сучасна, мракобісна Росія вам подобається?

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Щось @medwedo berlogsoni спочатку сам зачепив розмову про релігію, а тепер бере і мовчить :scratch_one-s_head:

І це вже не перший раз, видно, що пана щось мучить
    Попробуєм тутка, щоб там не флудити

@medwedo berlogsoni, а Ви хрещені?
    Якщо хрещені, то до сповіді і причастя коли востаннє долучалися?
    А як часто Ви берете участь у Святій Літургії?
    А Ви пожертви на храм даєте?
    А колядники у Вашій домівці колядували?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нічого мене не мучить, крім болячок, що з"являютлся на старість.
    Я не маю жодного бажання дискутувати на релігійні теми. Вирішив трохи Комунарця підколоти, якщо можна так висловитися стосовно того, що град іде не тому що Бог цього захотів, а тому що це - фізичне явище, якому є наукове пояснення. З точки зору фізики ураган нічим не відрізняється від звичайного протягу в квартирі (різниця в тиску, от і дме).
    Коротко відповідаю: Хрещений, вчився грамоті по бабусиній Біблії - любив вголос читати числа по номерах сторінок: сто двадцять п"ять, сто двадцять шість... Там їх було багатенько. А я ще в школу не ходив.
    На сповіді не ходив ніколи в зрілому віці. Пам"ятаю, колись ще дошкільням їздив із бабусею в сусіднє село - там ще була діюча церква, яку згодом перетворили чи то в клуб, чи то в стійло. Піп давав щось з ложечки лизнути. Коли і з якої нагоди було те - не пам"ятаю.
    Святити ковбаси і горілку з кошиком на Великдень не ходжу.
    Пожертви на храм не даю.
    Колядники щороку колядують у мене в квартирі (дітки лише, дорослі у нас з колядками в Києві по квартирах не ходять), тому маю на цей випадок цукерки і дрібні гроші (зараз, як правило - по гривні, або дві. Раніше, коли ще працював, міг першим колядникам і по 5 гривень дати).

Мене більше цікавлять не релігійні питання, а питання вивчення мов. Он Стів Кауфманн спробував вчити три різні мови одночасно: арабську, персидську і турецьку. Але через пару місяців переглянув свої зусилля і зупинився на двох поки що: арабській і персидській. Турецьку залишив на потім, розмірковуючи логічно, що там - латиниця, тому забудеться менше.
    Я ж намагаюсь удосконалити дві нові для мене мови: турецьку і французьку. І періодично трохи слухаю англійську. От це мені цікаво.

Думаю, я на Ваші питання відповів.
    Ну, а попам я не вірю жодним. Вони гризуться міжконфесійно за приходи, як олені за самок і за ділянку, на якій пасуться. Та ж сама природа.

Останнє редагування: 12 січ 2020
  8. Gyppsy

Ви вже це казали кілька разів, я пам"ятаю :)
    Ну і за які такі Ваші заслуги Вас мають відспівувати по християнському звичаю?
    Це ж треба хоч намагатися бути християнином, хоч хотіти ним бути.
    Але це Ваша справа
    А до чого тут попи?

зі

ну а вивчення іноземних мов - це, безсумнівно, дуже корисна і потрібна справа :good:

9. medwedo berlogsoni

Я повинен перераховувати, що я зробив доброго?
    Чи відспівують тільки тих, хто в церкві щонеділі поклони б"є? Відспівають - добре, не відспівають - теж байдуже. Он Моторолу відспівували. Ну і? Я цього відео не дивився і не збираюся. Просто подумалося, що його мали відспівувати, от і пошукав в Ютьюбі, щоб не балаболити.
    Будь ласка, не задавайте мені тут більше ніяких запитань. Я вимушений буду із ввічливості відповідати, а мені ще сьогодні турецькою займатися. Зараз напишу пост у мовну тему, прошу туди, почитаєте, що я помітив, виходячи із власної практики.

10. Gyppsy

А нашо воно мені? Це я про іноземні мови...
    Тоті іноземці мене і так файно розуміють, навіть якщо я говорю на балаку вперемішку з гварою )))

@medwedo berlogsoni, а Вашу іноземну носії тієї мови добре розуміють? /про рус. язик не говоримо/

11. medwedo berlogsoni

Мої потуги англійською чи німецькою - досить непогано. Один німець навіть колись комплімент зробив "О, якби я так міг російською!"
    Хоча, звичайно, я дуже погано розмовляю і з помилками. Але висловити на загальні теми те що хочу можу.
    Колись на одному німецькому форумі досить активно спілкувався на тему автомобілів і часто офтопив. Ну, звичайно, в письмовій, а не усній формі.

Мені колись навіть трохи доводилося перекладати італійця, який розмовляв англійською, німцеві, який англійської не знав, - на німецьку.
    То був цирк ще той. Але нічого. Розумілися.
    Мене більше цікавить не спілкування на мовах, що я вивчаю, а змога читати на цих мовах і розуміти на слух. Це мені цікаво.
    Як комусь цікаво шахові етюди розв"язувати чи щось із липи вистругувати, чи на гітарі бренькати, чи щось паяти.
    Я собі намітив на цей рік (в такому випадку кажуть, якщо буду живий-здоровий) довести турецьку і французьку до такого рівня, щоб читати без словника, розуміючи в основному. Я німецькою і англійською читаю художню літературу без словника. Трапляються, звичайно, незнайомі слова, але з контексту зрозуміло, про що мова, розвиток сюжету - досить прозорий, тому книгу можу прочитати з цікавістю без словника.
    До речі, про релігію і батюшок. Я читаю, але ще не закінчив читати англійською одну дуже цікаву книгу Книга «A Room with a View» Эдвард Морган Форстер / Э. М. Форстер / Эдвард Форстер купить на YAKABOO.ua | 978-0-451-53138-4
    (у мене вона на планшеті в електронному вигляді)
    Там є один дуже цікавий і смішний епізод (а дія відбувається в Англії з її традиціями в 1900 році).
    Один підліток підбив знайомого батюшку скупатися в озерці невеличкому (поки йшли дощі, там збиралася вода, але влітку воно майже висихало). Жабі по коліна. Батюшка довго вагався, але не втерпів, коли побачив, як цей пацан і ще один молодий чоловік купаються і кидаються один в одного болотом, і, скинувши свою єпатрахіль, чи що там у нього було, також поліз у воду. От вони втрьох казилися, коли до озера наблизилися дві особи жіночої статі: дівчина і одна дуже строга дама, яка того батюшку поважала. Малий перший помітив їх і сховався в кущі, ну, а батюшка, з одежі - один капелюх, відразу не зорієнтувався.
    Учіть англійську. Forster Edward - A Room with a View, скачать бесплатно книгу в формате fb2, doc, rtf, html, txt

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Gyppsy

13. hrim

hrim Well-Known Member

@medwedo berlogsoni на "обогреве темы". Оподотворение самки, Моторола...
    м. виклав на форум відео, яке "не дивився". Яка встидливість! Не троль - тролище.

14. Agnostic

Ціни на поповський одяг. Навіть якби я був віруючим, то не давав би попам жодної копійки. Нехай спершу навчаться економити. Що їм заважає затвердити максимально простий і дешевий одяг; щось типу єврейських лапсердаків? І навіщо їм ці каструлі на головах? Бабусі їм з мізерних пенсій останнє віддають, а ці гроші витрачаються на якісь понти.
    2020-01-15_165022.png

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Gyppsy

@Agnostic, от же ж Вас і ковбасить попри свята)))

Чось за премії міністрів не переживаєте, а митри Вам жити не дають;

От яке Вам діло до того, як вбрані священники (і Ваші попи також)?
    Ви ж ніби невірующий)))

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А розкажіть-но більш детально, яким чином євреї відправили і заставили інших повірити в їхнього Бога, щоб не бути рабами.

17. Agnostic

@Мих Свідомо звичайно ж вони нікого нікуди не відправляли. Просто розіп'яли головного шарлатана, а його послідовників під зад ногою. Їх, до речі, також всіх стратили, але вони встигли поширити рабський християнський вірус на третину світу.

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Овва.... вже не відправляли.... як цікаво.

Тобто тих, хто поширював рабську психологію, жиди переслідували і потім їх стратили.... ну це вже взагалі не пляше з тим, що ви писали на початку:

19. Agnostic

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не євреї, але скажіть, для чого євреї стратили Ісуса Христа, який, як ви стверджуєте, заснував рабську релігію для інших - не євреїв.

Tags:
а де твій аватар? :)