Відповідь: Атеїзм - що це таке? людям приємніше вірити, що вони дуже мудрі і їх "не обманули казками про Бога".... кожне нове відкриття підтверджує Божествене творіння світу, але кожен бачить тільки те, що хоче бачити....
Відповідь: Атеїзм - що це таке? На мою думку, атеїзм має на меті заперечення будь-якої релігії, відкидає можливість віри в те, чого не можна "помацати". Добре, можна відкинути подробиці створення людини і всесвіту, нещадно розкритикувавши їх, але як можна заперечити Любов? В радянські часи дійшло до того, що заперечувались християнські духовні цінності - людина витравлювала з себе все людське з цілком матеріалістичних міркувань, а на що їх було замінено? Видається, що атеїзм, як критика релігії, не має на меті зробити світ кращим, а просто є способом потішити самолюбство окремих осіб. Гординя спонукає нас заперечувати давні істини, навіть не спробувавши спершу пізнати...ні не так - відчути їх.
Відповідь: Атеїзм - що це таке? Приємно почути стільки думок.Раніше у мене було дуже обмежене уявлення про атеїзм,а саме - заперечення існування будь-яких надприродних сил у Всесвіті.Але потім думка трохи змінилась.Атеїзм я поділяю на войовничий(радянських часів) і давньогрецький.Оскільки атеїзм дійсно виник тисячі років тому,нівелюється думка про розвиток атеїзму завдяки розвитку технократії,урбанізації і т.д.Істинний атеїзм - це не заперечення існування Бога,а відкидання потреби в Його участі і допомозі в житті людини(атеїста).Атеїзм це ні в якому разі не антитеїзм.Я вважаю,що саме радянська ідеологія так "згвалтувала"(вибачте) поняття атеїзму.
Відповідь: Атеїзм - що це таке? ух та радянська влада.... атеїзм, згідно рад. пропаганди, - то відсутність Бога. науковий атеїзм вчили ВУЗах.
Відповідь: Атеїзм - що це таке? старий анекдот - чим відрізняється мат а діамат.... Відповідь - інтелігентна людина знає мат, та не цитує при першій-ліпшій нагоді... == На додачу - тут Ромко Шевченка цитував - саме "в околі" "якби ви вчились так як треба - то й мудрість би була своя"; == Суто офтоп - "а то залізете на небо - і ви не ви, і я не я - і все те бачив, і все знаю, немає й бога - тілько я... та німець куций узловатий.... Чекай, чекай... що ти такеє, брате? нехай скаже німець - ми не знаєм...." == саме спроба Ромка - тут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=369534&postcount=22 Ромку - "слабО" при циттуванні з контексту не висмикувати? == Цитовано по пам'яті, оригінал тут: http://poetry.uazone.net/kobzar/i_mertvym_i_zhyvym.html
Відповідь: Атеїзм - що це таке? Афтере,розумієш.офтоп офтопу...рознь.... От ще один.... про одного форумлянина...нік якого сі зачинає на А... ГАЛИЦЬКИЙ СИНОПСИС, або 100 ОЗНАК ГАЛИЧАНИНА А атеїзм,повторюю,це просто ознака обмеженості.І тупості.ІМХО
Відповідь: Атеїзм - що це таке? переведемо на лікарів - чи спишемо як "імхо" - ну себто моя точка зору будь-який кругозір перекреслює? ну, тобто якщо "я то не розумію - знаця то дурня" - в "галицькому синопсисі" - подробиці....
Відповідь: Атеїзм - що це таке? І,що по твоєму я не розумію? Що української медицини не існує? Що лікарі в більшості своїй тільки для виписування лікарняних? Що людям залишається надіятись лиш на Божу поміч? Що атеїсти - люди з обрізаною духовністю?
Відповідь: Атеїзм - що це таке? ти не розумієш одного - говорячи ти стверджуєш лише свій стан може. то й не очевидно - але... "Кожен міряє по собі" - ти чув таке? перед тим, як комусь відмовити у чомусь - альбо зазначити про "обрізану духовність" - може, варто подумати, що щось є незрозумілим? може, так можна казати лише персонально - на основі висловів конкретного індивіда?
Відповідь: Атеїзм - що це таке? Добре,якщо на хлопський розум... Чим аргументує свою позицію атеїст? Спрощено -Я Бога не бачив,значить його нема! А він лєніна бачив?А Юлія Цезаря?
Відповідь: Атеїзм - що це таке? ромку - це твоя точка зору - як би мав вииглядати атеїст так само, як ти не в стані осягнути законів Максвела - ба, навіть рівняння Мещерського - так само ти "на пальцях" ну зовсім не подужаєш "атеїста зобразити". == Окремий тобі респект - за спробу ярлика в мою сторону Дякуючи тобі - я так розумію? - я не просто галичано ненависник - ще й атеїст залишилося додати - комуніст? чи де?
Відповідь: Атеїзм - що це таке? Просто обмежена людина. про таких кажуть:поки грім не вдарить - мужик не перехреститься.... Прошу Бога,щоб для тебе він не вдарив.
Відповідь: Атеїзм - що це таке? Це не просто спрощено - це спримітизовано і в результаті, перекручено. Це теж саме, що сказати про християнина, що він вірить у дошки з малюнками.
Відповідь: Атеїзм - що це таке? Замечательная позиция у вас... Вы еще скажите, что они апельсины наколотые хавают...:shutup:
Відповідь: Атеїзм - що це таке? Навіщо? Якщо люди розуміють закони Максвела.то без сумніву.що Бога нема...
Відповідь: Атеїзм - що це таке? Ну, якщо ви вважаєте цих людей атеїстами, то я би радше не погодилася. Антиклерикал та атеїст - таки різні речі.
Відповідь: Атеїзм - що це таке? Ну, от я переконана, що афтер антиклерикал. І зовсім не атеїст. Можливо агностик.