Атеїзм - що це таке?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем lumencoelum, 18 сер 2008.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Невстранець, думаю він вчився не в совковій школі. Не є перфектні, але трохи навчають думати. Ви знаєте, що таке амінокислота? Білок?
    Це речі в мільйони разів складніші ніж годинник.
    І скільки не перемішуйте, ви навіть не зєднаєте... кисень і водень щоб одержати воду.
    Ось не навчили вас в Росії думати. Тільки вірити... "Дракулам" різних ґатунків...

2. - вот это правда. Думать "всё создал кто-то, а как - не нашего ума дело" в совковых школах не учили. Это плюс. Было и такое: учили думать "всё сделает кто-то, а как - не твоего ума дело". Это очень большой минус, но здесь - оффтоп.
    - а это неправда :) Меня учили, что практика - критерий истины. Но поскольку практика показывает, что меня в советской школе научили всё пытаться проверить или хотя бы сравнить, а Вас - только верить, что пути господни неисповедимы, а москали - мировое зло, стало быть, истина в том, что школы, учителя, родители, и мозги у детей и при СССР были разными. Но это не новость :)

• Подобається Подобається x 1
  3. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

починалось все з дуже дуже простих механізмів які дійсно виникали спонтанно, а далі ускладнення накопичувались мільярдами років з допомогою мільярдів організмів, там дуже нормальна ймовірність виникнення чого завгодно, ви не переживайте

всі мутації є випадковими і від деяких нема користі - наприклад очний нерв у ссавців, поставлений так, що затуляє частиру обзору, корегується це діло такими ж випадковими і не надто ефективними механізмами в оці. Якби це робив дизайнер, то такого маразму б не було, сучасні камери схожі на око, але там це виправлено

ссавці не бачать ультрафіолету, на відміну від птахів, не тому що це їм не потрібно, просто предки ссавців були землерийками і ховалися по норам коли правили динозаври - предки птахів. Потім динозаври повиздихали, а ссавці так досі бачать тільки синьо зелені кольори, бо в темряві їм цього вистачало. Зараз було б не погано бачити більше, але потрібної мутації ще не було. Лише у мавп зявилась можливість бачити червоний колір.

тривалість нормального функціонування людських зубів не відповідають тривалості людського життя

більша половина генів взагалі ні на що не впливає

апендикс

Коротше це був сліпий годинникар, загально відомий факт серед біологів, що в організмах є багато лаж і атавізмів, яких при спеціальному дизайні ніхно не допустив би

• Подобається Подобається x 2
  4. Pedro

5. - ладно, не пишите больше
    , я не неволю :)
    - ...школьную программу забыл. Это нормально. Я, кстати, не отрицаю Бога, а значит, не атеист - просто не встречал процессов, в которых его существование проявлялось бы явно или которые невозможно объяснить не приплетая Его вмешательство. Если кому-то трудно вопринять сложный естественный процесс, это не повод падать на колени и биться лбом об пол. Это повод именно что - задуматься о пробелах в своих знаниях :)

6. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Дядьку, якшо ви не дружите з хімією, то не позорьтеся такими пафосними заявами, це читати боляче

формулу білка любий даун може вивчити при мінімальному старанні. Навіть я, при, тому, що хімію ніколи не вчив, ще з школи памятаю, що нічого складного в ній нема

І те що кисень, водень і вода отримується при не складних хім реакціях, тоже вроді ні для кого крім вас не секрет

Середньовіччя блін...

Доречі всьому сознатєльному чєловєчєству хочу повідомити, якщо ше не вкурсі, що вже таки вивели штучну молекулу яка здатна до розмноження, тобто жива

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

і звязались з Духами!?:haha:

8. Leri

Leri Well-Known Member

о... а я не чула! підкажіть будь-ласка джерело інформації... а то якось бути нєсознатєльною не цікаво :)

і чому про це знаєте лише ви?

• Подобається Подобається x 4
  9. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

це ніби не так давно було

http://www.sbio.info/page.php?al=uchenye_sozdali_iskusstv

http://rus.newsru.ua/arch/world/11jan2009/shtuchna.html

проблема взагалі всих цих дискусій в тому, що про різний бред типу живої води, енергетичних вампірів, баби ванги вигідно знімати всякі передачі, наукові ж речі в основному письмові, а народ не любить читати. Тому нема сенсу особливо розпинатись закидуючи всіх посиланнями, залишається просто стібатись над неоригінальними аргументами типу отих що були вище

Давно вон вже є на халяву бестселлер Докинза "Бог как иллюзия", де всьо від а до я
    http://lib.rus.ec/b/144582
    і шо з того? Її просто ніхто не читатиме, а "паралельний світ" усі високо-духовні обов"язково подивляться, можна не сумніватися

Десь по Європі є всякі наукові теле-шоу бо наука має бабло на само піар, в нас і науки то нема, а грошей на піар тим більше

Останнє редагування: 17 січ 2010
  10. Василь

Василь Well-Known Member

Типова байка про амебу. А що, хіба в Біблії написано, як виникла амеба? Та ні! Там нема пояснення і близько. Але легше вірити, ніж знати...

11. Pedro

Атеїзм - що це таке?
    від Василь
    Нині 13:13

12. Василь

Василь Well-Known Member

Ось Ви вже мене розкрили!

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

То це Ваша суб'єктивна думка! Моя відрізняється від Вашої, і не треба тут переходити на особистості, вирішувати, хто знає, а хто - ні. Завершена розмова.

14. WindReid

WindReid миється в бані

Є так мудрість "В падаючому літаку нема атеїстів"

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

атеїзм - то рівень свідомості, самоідентифікації.

16. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

По відношенню до Зевса ви всі тут атеїсти! Горіти вам в Тартарі! [божевільно сміється]

• Подобається Подобається x 3
  17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ви перевіряли? Яка багата біографія.... А в бані є атеїсти? ))

18. Nasdaq

Nasdaq New Member

Атеїзм-не релігія!Це так само,як лисий-колір волосся.Ми виступаєм проти любої релігії і це не є вірою.Це покладання на наукові відкриття,результати того,що можна дослідити ємпірично.Намагаючись боротися з упередженнями людей що до міфічних істот,яких вони не бачили і навряд чи побачать.Віра,на мій погляд,це те чим не варто гордитися,адже це гордість своїм не знанням та іллюзіями,упередженнями.Все в світі можна пояснити,якщо на даний момент ми цього не можем пояснити,-значить бракує знань та технологій.А те що в падаючих літаках немає атеїстів,так це аргумент проти падаючих літаків,а не проти атеїстів.

Останнє редагування: 7 січ 2011
    • Подобається Подобається x 4
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Наука така ж міфічна)...Ще зовсім недавно наука на повному серйозі вважала шо земля плоска...

Та і теорія еволюції як вважають доречі і багато вчених повна фігня...крім самого Дарвіна від мавпи більше ні одна людина не виникла)))

20. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Та як не виникла, як ото щойно вчора я особисто двох бачила. Йшли, ледве тримаючись на ногах, і співали колядки, мішаючи їх з матюками. Як на мене, то мавпи мусили би стидатись таких родичів.

все на світі міфічне, крім бджіл, авжеж )

а де твій аватар? :)