Астрал. Позатілесний досвід. "Тонке тіло". Керовані сни та інше...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Sashka-ua, 8 лис 2008.

1. Чупага

Чупага Well-Known Member

Тим хто сміється.
    ВМФ USA використовували ці здібності оператора (сліпера) знаходить надводну мету за тисячі миль ,пiдводни човни слiпер не берє.
    У попс фільм бачив , але довіряю на 100% це нормально філософія релігія тут до нічого.Развівайте здібності мабуть у вас щось вийде, правда краще ці здібності в монастирях а пустинях відкриваються.

2. Василь

Василь Well-Known Member

Весь наш досвід є позатілесним, бо ми живемо думками, а не тілом.

3. cap

cap Well-Known Member

Я завидую Вам, бо не знаю, як позбутись тіла...

4. night

night Well-Known Member

коли людині набили по печінкам в темному провулуку і його все болить це також позатілесний досвід? особисто для мене це б означало не варто ходити по темним провулкам.

• Подобається Подобається x 1
  5. Василь

Василь Well-Known Member

Ви сам відповіли на своє запитання! Вирішувати ходити чи не ходити, є справою особистости, а не тіла. Для іншої особистости, ніж Ваша, відповідь може бути іншою.

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Строение человека словно матрёшка: физическое тело, затем тонкое физическая оболочка, нижнее виталистическое (оболочка из чувств), верхнее виталистическое (оболочка из эмоций), ментальная оболочка (конгломерат из мыслеобразов) и только потом - психическое существо (Душа). Последнее есть наше бессмертное "Я".

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А яко спіткнетесь і зламаєте щось? Теж особистий вибір?

8. Василь

Василь Well-Known Member

Особистий вибір - ходити чи не ходити(?) А спотикатись чи не спотикатись(?) - це вже вирішує випадок.

9. Оленa

Оленa Well-Known Member

Отож тіло отдєльно, думки отдєльно.:)
    Все ж, Василю, чи думка залежить від тіла і чи є думки у тварин?

10. Василь

Василь Well-Known Member

Думка залежить не від тіла, але вона залежить від психічного стану, який залежить від стану тіла. А у тварин думок немає, бо у них немає мислення, але у них є психічні реакції, які є основою мислення. Людина відрізняється від тварин саме формою мислення, а спільним між людьми та тваринами є наявність психіки.

11. babai

babai New Member

ууу вікна бити це класно). Пам'ятаю свій перший і нажаль останній свідомий сон, якраз в ньому я усвідомивши що я сплю розбив вікно в квартирі вазою, чого б ніколи не зробив в реальному житті. Хотів ще випригнути з вікна, але чомусь засумнівався і проснувся о_О

12. HAMBA

HAMBA New Member

Оце і все на рахунок астралу у Львові?

• Подобається Подобається x 2
  13. Margaritta

Margaritta New Member

Ця переписка - приклад спілкування між людьми, які переливають з пустого в порожнє, самі не маючи ніякого практичного уявлення про те, про що вони говорять..... так як ті малі діти одне з другиму:
    - Скажи мені, як художник художнику, ти малювати вмієш?
    Попробуйте на практиці і тоді робіть висновки і будете мати доказ - власний досвід!

14. DIO

DIO SAINT SINNER

За такі слова, ви повинні самі себе затролити :)))

а де твій аватар? :)