Астрал. Позатілесний досвід. "Тонке тіло". Керовані сни та інше...

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Sashka-ua, 8 лис 2008.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Цікаво, взагалі, чому Ви зачепили цю тему? Вважаєте, що дана гілка може потягнути за собою щось, до чого не готові люди?:)
    Тепер щодо добра і зла. Я не думаю, що я можу їх розрізняти, тому що, по суті їх не існує. Це все умовності створені нашим обмеженим світосприйняттям. Я думаю, що ці поняття зтруться, якщо еволюція продовжиться.
    Читав нещодавно пророцтва Ванги. Трохи фантастично (хоч я й не виключаю такий розвиток подій), але там є деякі на цю тему:
    "...4304 - Найден способ побеждать любую болезнь.
    4308 - Вследствие мутации люди наконец-то начинают использовать свой мозг больше чем на 34%. Полностью исчезает понятие зла и ненависти.
    4509 - Знакомство с Богом. Человек наконец-то достигает такого уровня развития, что может общаться с Богом..."

2. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

А що для вас є джерелом достовірної інформації на такі теми?Ванга Нострадамус Розенкрейцери еволюціоністи,чи всюди по трохи?
    чи ви покладаєтесь тільки на свій досвід?може ви створюєте якусь свою модель світу?

Я не знаю що тут в цьому контексті розуміється під словом "общаться".Ви вважаєте що зараз людині це недоступно?Але ж молитва-це діалог з Богом.
    Доречі вам відомо що сама про себе казала Ванга?

• Подобається Подобається x 1
  3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я не можу щось стверджувати, так як достовiрних джерел не бачу. Але я обираю ту модель свiту, яка має найменше суперечень і найбільше пояснень оточуючого нас всесвіту.
    Щодо спілкування з Богом, то мабуть і мається на увазі діалог, а не молитва, яка по суті своїй є монологом (якщо ж ви чуєте якісь голоси, під час молитви, то Ви або обраний (пророк, просвітлений і т.д.), або ж тут діло до спеціалістів, яких радили десь трохи вище в цій темі). Тільки не треба мені розповідати, що для віруючої людини це й справді діалог, що я просто не можу цього зрозуміти всилу своєї молодості, тупості і т.д.
    Я все чудово розумію. Що в широкому сенсі цього слова молитву можна назвати діалогом. Але ми розглядаємо зараз конкретику без усіляких прикрашань і перекручень.

Р.S. - Щось перечитав свій допис і він здався мені грубим. Вибачайте, смайлів не ставив, бо ж в інтернеті з Ореrа mіnі - незручно.

4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Зовсім забув запитати. Що ж там казала про себе Ванга?

5. франц-йосип

Не переймайтеся своєю молодістю,як кажуть то така "вада" що швидко минає.
    От конкретика -молитва це діалог ,бо на неї завжди є відповідь (не обов"язково чути голоси ,це б мало насторожувати) відповідь правда не завжди буває так,може бути і ні
    Просите, и не получаете, потому что просите не на добро, а чтобы употребить для ваших вожделений.
    прохаєте та не одержуєте, бо прохаєте на зле, щоб ужити на розкоші свої.Іак.4.3
    Правда це важко пояснити людині,(не має значення вік),якщо вона взагалі ставить під сумнів взаємин людина-Творець а також сенс і мету творіння.
    А Ванга про себе говорила,що її знання не від Бога.

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Діалог (dialog) - двосторонній обмін інформацією між двома людьми, людиною та ЕОМ в вигляді питань та відповідей.
    Монологічний і діалогічний тексти розрізняються між собою як з погляду структури, що лежить в основі мовленнєвої ситуації, так і з погляду закономірностей текстоутворення, що в них діють (О.І. Москальська).
    Відмінності в структурі мовленнєвої ситуації визначаються розподілом ролей між учасниками мовленнєвого акту. Монологічний текст - це усне чи письмове мовлення однієї особи, інший учасник мовленнєвого акту - адресат, реципієнт*, або мислиться, або не відразу реагує (лінійний ланцюжок речень). Діалогічний текст репрезентує альтернативний ланцюжок, що утворюється чергуванням висловлювань двох чи декількох учасників мовлення.
    В основі діалогу лежить діалогічна єдність: вираження думок та їх сприйняття, реакція на них, що знаходить відображення у структурі цього акту мовлення. Діалог складається з взаємопов'язаних реплік співрозмовників.

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Цікаво, а в чому Ви вбачаєте сенс та мету творіння???
    Може з Вами поділились цією інформацією під час якогось з діалогів;)

8. франц-йосип

Бог не людина і нащастя не ЕОМ,так що все подальше -не по темі.І знаєте чому?Бо в нас з вами різне світосприяття і ви хочете складні богословські категорії витлумачити якоюсь еклективною філософією... Наука і релігія,короче при чому в гіршому з варіантів.
    Див.вище)))) пояснення неможливе в силу непорозуміння.
    і на додаток цитата(з белетристики) от розгляньте є і такі думки)))
    в начале — Бог, творящий небо и землю. Ответ вызывающий, совершенно не укладывающийся в научные рамки, ответ, утверждающий чудо как основу мироздания — и в этом ответе вся Библия. Мир — это действительно чудо, чудо личного творческого акта, чудо присутствия Того, без Кого мир вообще теряет смысл, — и это, увы, не мизантропия, а правда жизни, к которой с печальной неизменностью приходит человеческая мысль, будь то размышления философа или алкоголика, с тоской глядящего в пустой стакан. Библия предлагает нам чудо сотворения как альтернативу безысходности — что, если попробовать принять её и последовать за логикой библейского автора? Это, конечно, странная и непривычная логика, но в мире много непривычного, и далеко не всё непривычное нам в нём недостойно нашего внимания.

9. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Нема ніякого Бога...
    Це все байки, щоб людей дурити...
    Як Вам така ж "вбивча аргументація"

Останнє редагування: 20 лис 2008
  10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

докази щодо Бога існують, а доказів щодо "потойбічного світу" немає жодних... ;)

11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Бляха-муха, в Боги не вірять, а в якісь астрали і тп вірять, здуріти можна. Астралів так само нема, як і Бога - і крапка.

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не знаю як у когось, а моїм стародавнім предком був адам.

пані марія, а що математика говоре про теорію ймовірності?..

ймовірність виникнення всесвіту, ймовірність виникнення сонячної системи, ймовірність появи клітини, ймовірність виникнення розумного життя тощо?....

цифри не озвучите? ;)

13. Robin

Robin Well-Known Member

Промовила гордо людина...

Правду казав Еклезіаст, нема під сонцем ніц нового :pardon:

І моїм також :)

Та нашо так складно, най перше пояснить, чим є людина :)))

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Пупере, які ж це такі докази існування Бога? Давайте, почніть розповідати про апостолів і єдино правдиву Біблію....
    А ще цікаво, як це Ви вірите в Бога і не вірите в існування потойбічного світу?

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

найкращий доказ Бога - це його пророки! Люди, котрі від імені Бога творять чудеса... коли ти власними очима бачиш, як хтось творить чудо... як його молитва змінює все на очах.. ну я не знаю, як тоді вже не повірити:dntknw:

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не зрозумів, Ви за Бога, чи проти? Ви вірити в те, що написано в Біблії, чи ні? Невже Ви можете покидати своє фізичне тіло?

17. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

А де психонавти? Пф, навіть поржати нема з чого :nea:

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

19. Ваш результат в виде рейтинга:

Астральная проекция:
    10%

Вне-Телесный Опыт:
    12%

Осознанные сновидения:
    67.5%

20. Чупага

Чупага Well-Known Member

Почитайте тему СНИ- там різні тонкі тіла свій до свого по своє ходять.Але справжні відьми про таке не говорять , дотримуються конспіраціi.Добри феі теж між собою тет а тет тонкі справи обговаривають.

Тому що це не людьске, для ведем а фей, звичайни люди на цi теми тільки лякаються та зляться.

а де твій аватар? :)