Форумчанка несмілива - Скромна і тендітна! Більш цінніша ніж все інше... Навіть,що й бездітна! Життя Починається - Все в житті міняється !!! :flag_of_truce: Усі Мар'янки,що на світі То як дочка моя одна, що шастає весь час по-світу... Ну як Мар'яни всі ,Чудна! І прийде березень і буде день, Коли я привітаю Вас! Держіться Ясько і готуйте Na Narodzenie mocny kwas! І Ви,Іспанкo,як Мар'янка, що шастає по-світу... Нагадуєте красоту Нев'янучого квіту! І то вже добре,що не птах, а рибка в вас червона! А як ви дивитесь на Те, що на гербі Галиції, та Чорная Ворона?
Ой-ой...Ніби -то Ми не знаємо,шо ви хотіли сказати,Полковникy.Мол... Как у нашего Мирона На носу сидит ворона. Как ворона запоет - у Мирона ...хвост встает! Шо нє? Шури-мури-розпльонтаси Шурави несе у маси - стажер у Полковника, ЛФБ чиновника! Полковник - мєчтатєль, Полковник -учитель, воєнних справ майстер й шпійонів ловитель. Істор'ї знавець, i Законів цінитель, тa Путіна-батюшки вірний хранитель! :flag_of_truce: Появілся Пєрєсвєт, что нєсєт і газ і свєт. І на форум і в наш Край... Хто-шо хоче - вибирай! Жарт галичан,то не фігня, простіше осідлать коня... Степанич поняв без проблєм - коли десь жарт,він "глух і нєм"!
Ваші жарти дурнуваті То й коментуйте їх... у хаті... Або у схроні... там доречно, На людях - хрень, беззаперечно!
Степанич мовить НОТОЦО: "Ваші жарти дурнуваті То й коментуйте їх... у хаті..." Він думає, що ми москалики кляті що живем не в свОїй хаті.
Ну во...загнівався чудак А вміє ж теж,"ну как ні как", скалатать вірш,про НОТОЦО... Прям в Януковича яйцо! СС "ГАЛИЧИНА" http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=397081#post397081 Max: Мне, например, как жителю Ленинграда-Петербурга очень мешает верить в свет и добро эсэсовцев сохраненное с военных времен объявление на д. 14 по Невскому пр. -"Граждане! при артобстреле... " надеюсь, все знают полный текст. К чему весь этот пафос - к тому, что дело обеления дивизий СС не имеет перспективы. ___________ Maxy: Не думай хлопе при обстреле, що станеться с Тобою...при расстрєлє! Тyт думать треба головою, Своєю...але не чужою!
levandivka (Нині) :n: Пан Левандівка сєрдобольний, до діток з "краю без царя"... Які не сіють і не "пашуть", лиш критикують Волю нашу, Галичини-поводиря! :smile:
Не буде Юрко НОТОЦО Плювать противнику в ліцо. Бо плюне раз, плюне удруге - І бистро кінчицця наруга... Бо й правдолюбство має межі. Скакать "весь вечір на манєжі" - То трудно..? Щоб не ображати..? На "персоналку" не сповзати..?
То кидайте! (не яйця! справу) Щоб не поповнити ораву, Що в бані ніжицця за хамство, Спам, флуд і матюкарство. Важливіше Вам те "Яйцо"? Полегше, п. НОТОЦО.
Дуже дякую ! )) I теж додам (щоправда не я афтар) : Товарищ, верь: пройдет она, Так называемая гласность... И вот тогда госбезопасность Узнает наши имена ! --- Только прошу серьезно не воспринимать )))
Мой друг,я верю,что в России Есть люди посильней,чем Мы! И разнесут то-всё насилье, Как ржавый гвоздь в скамье,штаны! ??? Дякую! Вже-ми легшає,пане Левандівко!