Полковник,з бувших...львівських. Пан Полковник - простo цяця, Й "всякі-такі" не бояться підсказати,де Москва... й прокачать свої права!
А Борис,то... Борис(Київ) - котик мій, Той,що вічно рветься в бій! Задовбали комуністи... Ніде встати,ніде сісти! А патаму-что самая...самая самокрітіческая...как я. ПомаранчEвий я і малинOво-чорний. Хробак і Бог,Говерла й камінець. Закоxаний й кобіто-ненависний, Як той бешкетник,або як чернець. Себе я зрозуміть i день,і ніч стараюсь, Я то сміюсь,то зовсім не сміюсь. Частенько сам з собою розмовляю, І сам себе по-вечорам боюсь. Я,мов найвища і найнижчая оцінка, Сміюсь,як Тонько з Щепком, чи Марсель Марсо... Порою крайц...здебільшого,як дзвінка Й бува порою,як i НоТоЦо. Часом пописують,що я нескромний - бреше почта. Приxодиться тримати то дале-е-ко... в ступі. Не xвалячись,я твердо знаю те, що... Я геній,як Руданський й Глібов вкупі. Пан Мих знає,що таке гріх! Мих - також дає під дих, Тільки обережно... З науковим все підходом і разом з своїм народом!
Мій Вуйко Стефко,котрий в Бані... Вуйко Стефко,хлоп з Самбора, як той пень на дошку... Зараз в бані(?!) - жартом копав, прямо понарошку! Педро - Українець,Галичанин,ЛюдинА! Мрійник Галичини святої, Яка не звільниться від "тих дзядів"... То Педро,на тім боці світу, де трохи спокою собі обрів! Всім новим дла мене,незнайомим... ... Відвертії люди на форумі є тут, Як Ворон,дівчата і хлопці... Усіх перечислити й віршик скалатать - як встигну,то при новім кроці. Бо мушу нових роспізнать-зрозуміти, й про кожного щось-таки знать, щоб доля від правди залишилась в вірші, й щоб кожен зумів це ...догнать!
Роман,романтизм,Роман Шухевич,Никифор... Душею чую,що Роман, за Неньку-Україну! Ну,а за Галицький наш Край - без сумніву і...без зупину! Левандівка - славне місце y Львовi. :biggrin: Левандівка,як горілка, Як та шпагатівка, Що і живить і вбиває Навіть тих,хто наливає!
А як же! Згадав,але вже новий... Капітан,як той Джо-невловимий На годинку заскочить й назад... Елегантно так,неповторимо Як на пляці військовім парад! Мартіні ...і амброзії для мене. -А шо-то таке?-питає офіціянт -О-о-о...та то напій богів,xлопе. -Боже мій,Боже мій! Вибачаюсь,та я вас зразу і не спізнав! Мартіні,як пес,що на стражі Своїх і чужих інтересів... Веселий такий,коли в ражі, І зленький до різних бельмесів! Лілії,вони...як лілії. :girl_claping: Ліліях Романова - тайна жіноча і тайна земного буття. Навчений я тайни розгадувать всякі... не бачу лиш в цьому пуття!
Ольга - Броди - г'Америка :kiss3: Та Оля,що Ліда із "краю піндосів", То дійсно вкраїнська кобіта! Готова у Край рідний нестись з яйцем- нехай навіть це й за пів-світа! Чітатєль"Обкома" :rofl: Читатєль повірив в пророчий "Обком" - проблем стало більше і в горлі став ком... Та вже й Нотоцомус пророк в Нікуди - все вгадує гірше,і більше води. Полковник Бескудніковський Полковник з Москви,то як "Знамя Побєд" банкрутів з Союзу Совєтскіх. На сотню запитань "одін лішь отвєт"... ну як в лагерях Соловецьких! Пупер - галицький рупор. _________________ Пупер,Рупор Аватарич Весела людина й Патрійота yкраїнський - Галицька дитина! Степанич,Степанич -свободи любітєль... Має Степанич талант,хист і стиль для викладу Маркс-Енгельсизму. Тихесенько робить всім спокій і штиль, Пускає "зеленому" дурман і пиль - Научного Ідіотизму! Чорнобилець - сторож завоювань Октября. Вихри ворожії віють над нами! Мухри бендерівські жить не дають! Хохми над Лєніним-Сталіним -слабость! Партії клич:"Будь Чорнобильцю тут!" Дальнєвосточнік - значить далекий. З Далекого Сходу,здалека, Мужик забрів сюди чомусь(??) Мо...клімат в нас тут ідеальний? А може просто:..."Я тащусь!" __________________ Вибачайте люди добрі НОТОЦО - поета... За то все, що він скалатав... Його пісня "спєта". I Тим,кого бракує Нам. _________ Бракує тут нам 2-і Особи, що піднімали колись "крик". про форумну Свободу слова... Це пан Данило і...Правник! (Юрко НОТОЦО) О.К.Хрен може бути московський,а ковбаса тільки дрогобицька. Тому,що зроблена в Дрогобичі,де її Робили,Роблять і будуть робити лише Добре,тримаючи марку доброго товару,смачного для всякого їдока,чи-то нахлєбніка...Ну в розумінні добре,це...використовують натуральне свинне і волове м'ясо в балансованому співвідношенні і кусочками ,а не мелено,що можна бачити на зрізі i на власні очі. Оця Технологія,Натуральність і Правдивість при виготовленні Дрогобицької ковбаси,могла би бути взірцем для побудови Української держави,а співвідношення складників,як принцип співвідношення і об'єднання політичних сил в Єдину,таку собі державу-ковбасу. Рецепт національний - Дрогобицький. Прислухайтесь,підготовтесь і ...Вперйод!А то вже та московська,і та мелена,мішано-багатоскладникова дохтірська ковбаса,з водою,якщо чесно,то надоїли людям! Всі потягнулися до Дрогобича,за національним продуктом!
Ну які асоціації? НОТОЦО - це рупор нації! Вистачає в нього слів Щиро лаять москалів! Робить це талановито, Що катрен - кацапа вбито! Звісно, вбито не фізично, Б"є Юрко психологічно! І нема у цьому дива, Він - людина не злостива!
Во-о...Знайшов для Капітана,з минулих часів,коли ми лазили по донецькому форумі... Капітан,що втік зі Львова Міг би бути й генерал, Для донецького бомонду Й біло-сине-xитриx справ. Вже на другий тиждень зможе Для НіСеНіТе впаять, Щоб собака більш не дзявкав... Шляк-то трафить курвамать! Бити свого завжди легше, Та й втікать можна скоріш, Якщо добре розігнатись, Або в ...попу вставить пиж. Жарти ,вірші,прибаутки - Все для красного слівця, Й пригодяться для приструнки Галицького молодця. (Юрко НОТОЦО)
Я варёнки не ношу и на опеле не езжу Syavych-сурьёзный такой дядя... Он деньги любил И в копилку копил. Хароооший мальчик!