Loke - шкода він вже пішов. ---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- Ромко і його проблеми: ---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ---------- Любимая ---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ---------- Левандівка ---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ---------- Un.Known ---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ---------- Мартіні ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ---------- Я ---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ---------- Пері
Мих ---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- Полковник ---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ---------- Левандівка з Нірванкою ну і Сявич їх пхає....
І знову Пері: ---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ---------- IRUSKA*8 ---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ---------- Coffe13 ---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ---------- Солоха Конотопська
Т.Е за границей означенной территории уже не ЛФ? Хотя бы Австралию и город Сиетл дорисуйте. ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ---------- А где на картиночке мухи? Зрение, етить.... ---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ---------- Спинка красивая у неё. Значит и ВСЁ остальное.
Олічка-d ---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ---------- Була колись така пухнастик...
Поеточко,дякую за чудові фото! ОсОскільки залишаюся комп*ютерним чайничком і не вмію маніпулювати з фото(а дуже хоцця Вам відповісти),то прошу прийняти http://xage.ru/admin/attaches/012010/zeal03.jpg це Ви на власному острові(рідні десь там за кадром,але вони є! - чого Вам щиро бажаю!
Напевно бульбу накопав на городі і несе в шалаш. Нє? В НКВД донесли, що в глубинці проживає дідусь з призвищем Сталін. Ті доложили наверх. Генерал доклав Сталіну і питає які будуть розпорядження. -Расстрєлять,- відповів Йосип Віссаріонович -Может просто фамілію єму памєнять? -Да, да. Я тоже так думаю... сначала помєнять фамілію а потом расстрєлять