Лулу - Пеппі Довгапанчоха Ліля-Змія.молода ,але дуже мудра маюнка-"відмінниця" Надійка-господинька Мих-Містер Ікс ,"Дедушка Ау" левандівка-"Я буду долго гнать велосипед" Іспанка-енержайзер, Рибаківка пупер-Матриця Ромко-кава, лептоп, цигарки, вірші, ліс Далі буде...
Lulu привела свои ассоциации, где в частности (прошу прощения за официальный стиль ) указывалось : "маюнка-еталон...всього....". Согласен целиком и полностью, тем более маюнка - киевлянка
Та ні, то швидше антиподи Ще в нас такої забавки не було - які учасники яким - повна протилежність і чому)
Леополіс-Осінь, лавка в парку,львівські леви Маруся мама-прикольна тітонька ,по-доброму глузує сама з себе, хоч самій насправді не солодко, .....Марусю, але хоч вбийте.....з тою мавпою з мультика теж у мене асоціюєтесь нірванка-"свой парень" з фотоапаратом Boris_Kiev кіт Базиліо, "..всё, что было не со мной-помню" Ума-щеплення, телебачення
В мене nirvanka - першзавсе "ноги", "міні", а потім вже "фотік" і "пшепрашем, проше пані"... А lulu - "Пеппі", це точно.
Извините. Как это будет не на Мове? Спасибо. Ещё раз прошу прощения у фахивцев. Обязательно будет! Этот чувак (Ромко) в лесу не растеряется. Уверен.
Якою??? І я не тітонька, бо ще не стара... чекайте но доживете до мого віку... [youtube]ISzdmieGF4Y[/youtube] Маруська радше як їжак з ось цього мультика: [youtube]rDb5eRR3Aw0[/youtube]
Онтой мультик то про мене... в мене також такі живі діти. Нераз хату перевернуть догори ногами, але зате потім поприбирають.
Як на мене,то Патрик... Патрик - хлоп,що кує ту копійку І такий,що живе з праці рук, Та простий,як той флаг малиновий, що із чорним... І герб,що як крук!