Може,може... Ті яйця звуть кастровані, при от-такій оказії! Коли ж каструють цілий край - То буде це...в ЕврАзії! Все каструвати можна нині... Хлопів,бабів,бика й газопровід. Закон новий вступає в Україні Й ніхто не зможе взять самовідвід!
У Моршині, Дрогобичі і Трускавці Не удалось провести ту кастрацію, Але усе можливе нинька в нас! Полковник! Не впадайте у прострацію! Полковникy (Нині)3a +! Спасібочки! Спасіба, Помню,знаю! При случає, чим зможу-допоможу, але дохторів Тих то НОТОЦО Не Вибирає! _______________ P.S.(а як Путін,лиш раджу...пам'ятаєте?)
та то мужчини напевно всі такі... навіть від самих вірних не забереш.. якось само собою то в них получаєсі... і в мене тоже...
тойвово? звідси? Капець... Кровавая Площадь. На ней Зиггурат. Свершилось. Я близко. Ну что же, я рад. Спускаюсь в зловонную, страшную пасть. На скользких ступенях легко и упасть. Здесь смрадное сердце старинного зла, Тела что и души сжирает дотла. Гнездо свое свил здесь столетнее зверь. Для бесов на Русь тут распахнута дверь.
В зв"язку з тими а "жінок-водіїв в нас називають", "а кафе називають", "а в нас писок ..." ну і т.д. в мене виникає стійка ассоціаціія з дитиною дошкільного віку яка переказує кожне розумне, і не дуже слово яке вона в садочку почула .
Не в садочку, а радше від домашніх та найближчих. І тому та думка така категорична, що ще добре не переварена й без досвіду, але сприйнята із довірою від тих, від кого почута. Я ще пам'ятаю свій період, коли теж так говорила. Потім мені то розподобалося і я почала шукати власного фундаменту в думках, замість стільчика, що підбирала у думках найближчих дорослих.
Для Артобстрєла Всего лишь час дают на артобстрел. Всего лишь час пехоте передышки. Всего лишь час до самых главных дел: Кому - до ордена, ну, а кому - до "вышки".
Тут мені в аську такий лінк скинули хороший. http://copypast.ru/2009/04/20/virtualnyjj_mir_i_ego_zhiteli_25_foto.html Багатьох упізнала.