Рибка плаває в водичці, Рибці весело гулять. Рибка рибка чарівнице Хочем ми тебе спіймать. Радянська дитяча пісенька для садочку - середня група
levandivka - агітатор за грузинські цигарки. Koza-Dereza - дівчина з Бердянська. Маруся-мама - Дівчина з Джерсі. Іспанка - кулінарна мрія француза. Веда - йог зі Сходу. Багіра - рожеве зайчення. bora - Араш. Бойцовая Рыбка - "У пошуках Немо". Мих - співак HIM, коли читати навпаки.
Равлики - це улюблена страва французів. Бойцовская Рыбка, Ви мені нагадуєте Немо з анімаційного фільму "У пошуках Немо". Не бажаєте цього героя поставити на аватарку?
Радянська шпіонка (у фільмі, українка зі Східної України) з фільму "Індіана Джонс та Королівство кришталевого черепа". Вам нікого не нагадує...
Богуне, це не я маю бути часом? Якщо ви думаєте що це мiй двiйник то запостiть вже лiпше сюди. Хоча якщо це ваша асоцiацiя зi мною... ну то iнша справа. Хоча якщо ви бачили мої фото... хiба шо не пам'ятаєте їх.
Та я взагалі не про Вас.... Я бажав продемонструвати зовсім іншу людина з форуму. Хто бачив фільм зрозуміє.